Nagyon tetszenek a szines harisnyák, viszont elég bátortalan vok ez ügyben. Szeretném ha segitenétek:) (tudásbázis)
Hát... Szerintem a harisnya színének nem szabad nagyon elnyomnia a többi ruhadarab, pláne a szoknya, vagy a rövid naci színét, mert az úgy már nem szép. Inkább csak egészítse ki az összhatást, de ne domináljon.
Az, hogy negyven vagy húsz éves vagy, nem sokat jelent az én szememben. Lehet valaki fiatalos a negyvenes éveiben is. A színeket és összeállítást én (legalábbis) így látatlanban nem tudnám megmondani. Azok a jók, amik tükrözik az egyéniségedet, amiket jól esik, ha rajtad vannak.
Ha nagyon rikítót, "bolondost", vidámat akarsz, akkor azt nemcsak élénk pirossal vagy pinkkel tudod elérni, hanem elütő, vagy éppen változatos színvilággal.
Ha inkább a harmonizáló eleganciára törekszel, akkor szerintem tökéletesek a halvány alapszínek (pl zöld és kék), esetleg a szürkés, fémes hatású árnyalatok. Ehhez pedig a hasonló színű ruhadarabok, melyek lehetnek valamivel intenzívebbek az adott színben.
Szerintem... :)))
KÖSZI NEKTEK!
Egészen jók, még irjatok mináél többent, várom!
Színes harisnyához fekete, vagy szürke egyszínű térdig érő szoknya, vagy térdnadrág, valami dögös pulcsi. Cipő fekete lapos, esetleg csizma. Akkor nem lesz olyan feltűnő, de nagyon jól néz ki.
nekem is nagyon tetszenek a színes és a mintás harisnyák. Nagyon fel tudja dobni az öltözéket!
igen
de persze igy negyven fele nem az iskolás lányra gondoltam, viszont tetszeni tetszik:)
vmi klasszikusabb, ha van ilyen összeállitás
Nekem baromi tetszik az "iskolás lányhoz" hasonlító összeállítás:
-alacsony sarkú cipő, fekete vagy fehér harisnya, kockás szoknya, top.
Láttam hasonlót, ott fekete-piros (piros harisnya) volt az összeállítás, nagyon dögös.
Ilyesmire gondolsz?