Nagyon szeretnék egy társat. Így rendeltem egy feromonos parfümöt. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ihh! Sajnálom! 😅
Készülték B tervvel?
Na, majd a legyek nyáron körbe döngenek...
csak vigyázz, hogy be ne köpjenek..-)))
Nekem semmi, nem én töröltettem amit írtál 🤷🏻♀️
Felőlem törölheted magad ahányszor akarod, nem ez miatt vagyok itt hogy ezt nézegessem.
De üdv újra itt,pacsi✋🏻
Rendben,én is téged.
Peace
Nagy dolog,mintha én lennék az első aki törölte magát.
Ha ennyire zavarok,nem kell olvasni.🤗
Mert mi a problémád?
Nikó voltam,töröltem na és?
Mi van ebben annyira nagy dolog?😅
Szajrapuszi gyerek meg szulo kozt eleve erthetetlen szamomra.
Pfej.
Foleg ha ezt nem hagyjak abba idovel es a 30 eves kisfiucska szajon kapja az anyjat vagy a 30 eves noci apukat.
Lattam mar ilyet🤯🤯
A feromonok olyan anyagok, amelyek segítenek a párválasztásban, és a szexuális vonzalom kialakításában. Feromon parfümök használata azt állítja, hogy a feromonokat tartalmazó parfüm segít növelni a szexuális vonzalmat, és segít a párválasztásban.
Azt is fontos tudni, hogy a feromonok hatása személyenként változó lehet, és bizonyos emberek számára nem hatékonyak. Az is fontos, hogy a feromon parfümök mellett, a kommunikáció, a bizalom és a kölcsönös érdekeltség fontos tényezők a párválasztásban.
Az is fontos, hogy tudatosan döntsünk a feromon parfümök használatáról, és tisztában legyünk azzal, hogy milyen hatással lehetnek a szervezetünkre. Ha bármilyen kétséged van, kérj tanácsot orvosodtól.
Mindenképpen fontos, hogy önmagad legyél, és élvezd az életet, és ne csak a társra koncentrálj, hanem magadra is. A szerelem és a párkapcsolat természetes módon jön, és ha tisztában vagy magaddal és az érzelmeiddel, nagyobb eséllyel találsz olyan embert, akivel jól érzed magad.
Jó illata van?
Kipróbáltad? Várom a sikertörténeted! 😉
Be is jön amilyen parfümöt kapsz?
Sokan elkövetik azt a hibát hogy a parfümöt megdörzsölik,pl csuklón.. ilyenkor az illat megtörik.
Gyakran látom,személy szerint én a levegőbe fújom és belesétálok.:)
További ajánlott fórumok:
- 13. havi nyugdíjból megengedhettem magamnak,és rendeltem...
- Tesz-Veszen lelt árut rendeltem hosszas egyeztetés után, előre ki is fizettem. Azóta sem e-mail, sem áru. Ennek egy hete. Mi tegyek?
- Mi van akkor ha rendeltem valamit az interetről utánvéttel, de nem veszem át?
- Zuhanykabint rendeltem, de a tálcát nem kaptam meg hozzá, pedig kellett volna. Hová fordulhatok?
- Mi lehet az oka, hogy csak az én cipőmet lopták el? Ugyanolyat rendeltem és szintén eltűnt.
- Rendeltem SuperShock Max szempillaspirált, azt mondták, ez nagyon jó. Feltettem a szempillámra és összeragadt. Valamit rosszul csináltam?