Nagyon nagy barom voltam? (beszélgetés)
Az is igaz,hogy gyakorlat teszi a mestert.De mért nem lehet már az elején gyakorlattal menni?:/
Az én sztorim pont a fordítottja.14 éve volt,és ma már hálistennek nem jut eszembe.A nyári diszkóba bámult a srác,flörtöltem vele,odajött,lassúztunk,kicsit leültünk.Aztán... se telefonszámcsere,semmi.Elköszönt és lelépett.Úgy álltam ott,mint akit leforráztak.
Ráadásul nem is volt 180 centi.meg az esetem se.
Köszönje meg hogy szóba álltam vele.!:/
..hát..ugyanaz a 180-as nem lép ugyanabba a discoba..:))
de majd betipeg egy másik..:)
Sztem ne rágd magad a dolgon ennyire, mert legközelebb még görcsösebb leszel. Rántsd meg a vállad, hogy most így jártál, legközelebb majd máshogy csinálod...
Most itt úgysem dől el semmi. Tök mindegy hogy mi történt, már megtörtént.
Ejha be'szép is a szerelem..
magassarkúban 180 cm?:DD
Ha rekonstruálnád a helyzetet, talán le tudod csekkolni az esetet nagy vonalakban.:)
Tényleg rögtön az elején megláttad?A magas lányokra buksz,azért?Egyedül volt a lány?Mit csinált?Látta hogy figyeled a pulttól?
Tudom.:)
Haverod szórakozott addig?Barátnőkhöz kellett volna odamennetek.:)
18 év alatt leginkább (elvileg) csak sulidiszkókba lehet tapasztalatot szerezni.Ott meg ugye ismerősök vannak,osztálytársak.
Aztán nyáron látja az ember,hogy mindenkinek van "valakije",és rágörcsöl,hogy te jó isten,éjfélig nekem is föl kell mutatnom valakit!Én legalábbis így voltam.
Ne aggódj, legközelebb le fogod győzni a félelmedet.
Azért félsz, mert Ő lenne az "első" az életedben?
Olyan "túl szép, hogy igaz legyen" helyzet volt, mi?
Akkor az önbizalmaddal van gond. Valszeg helyesebb fiú vagy, mint gondolod.
További ajánlott fórumok:
- Ma reggel teszteltem, egy nagyon halvány pozitív lett! Egy órája kb pedig rózsaszines volt a wc papír amikor wc-n voltam
- Nem voltam túl jó tanuló középsuliba, de azóta nagyon szeretnék diplomát. Van esélyem?
- Undok voltam tegnap a férjemmel, pedig nagyon szeretem!
- Lehet nagyot hibáztam!Ideges voltam nagyon és olyan...
- Tegnap voltam szoliban, és nagyon megégett az arcom, nyakam. Tettem rá testápolót, de az csíp. Hogy tudom eltüntetni a vörösséget?
- Már megint nagyon rossz kislány voltam! ;)