Nagyon korai spontán vetélés (beszélgetős fórum)
javaslom őt kérdezd... :) max 20 percen belül sztem kapsz választ...
bár látatlanban ő sem nagyon tud mit mondani, csak kb. amit én is.. de 1 próbát megér..és mégis csak orvos :)
Nekem az első babámmal volt a hatodik héten, minden kiürült itthon. Baromi erős görcs, és (elnézést), egy lilás-kékes "szövetdarab" egy hatalmas vérröggel távozott, gondolom onnan, ahová szeretett volna beágyazódni. Ez volt vasárnap délelőtt, hétfőn voltam uh-n, minden kiürült, a 22 cm-es méhnyálkahártya (előtte egy héttel már voltam dokinál, mert barnáztam, de volt pozitív tesztem, nem írt fel sajnos utrogestant, semmit:((( - váltottam is másik dokira, akinél megszültem azóta a gyönyörű Kislányomat) már csak 13 cm volt, és kb. nyolc-kilenc napig tartott a "menstruációm", a következő mensit kellett még figyelni, hogy az lefolyásban hogyan alakul, de időben megjött, és normál lefolyású volt.
Szóval, ha volt pozitív teszted, akkor feltétlen menj, de rögtön, mert ha nem volt hatalmas vérzés, még egyáltalán nem biztos a vetélés, és bármi baj lenne a kórházban képesek segíteni!
További ajánlott fórumok:
- Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra?
- Hematomás spontán vetélés után pánikroham
- Spontán vetélés után ami nem lett műszeresen befejezve mennyi ideig tartott a vérzés?
- Spontán vetélés lehetett?
- Spontán vetélés után mennyi ideig normális a vérzés? Mennyi idő után kaptatok Ergam cseppet?Meddig kellett szedni?
- Mik a nagyon korai spontán vetélés tünetei?