Nagyon köhögök, mivel hozhatnám gyorsan helyre magam? (tudásbázis kérdés)
Olvassz fel kristálycukrot,
5 ek cukor, 1 dl víz.
Amikor kihűlt, és teljesen felolvadt, akkor kortyolgatni.
Éjszakára állott vizes ruha a mellkasra, rá vastag, száraz törölköző, és így aludni reggelig.
Elmúlik!!!
Sok sikert.
:-)
Eukalyptus cukrot szopogatok egész nap pluszban.
Jobbulást.
Két-három fej jól megmosott hagymát héjával együtt összevágunk, és egy liter vízben néhány percig főzzük. Három evőkanál kristálycukrot megpirítunk, és felöntjük a leszűrt hagymafőzettel. Mézzel ízesíthetjük. Egész nap kortyolgatva sietteti a gyógyulást.
Nekünk nagyon bevált, olcsó és hatásos!
Szia!
Én is a lándzsás utifüvet ajánlom. Plussz lehet mézet enni 3-4 evőkanállal. Különben a disznózsír is jó a mellkasra. Ez igaz. Én a gyerekeimen is kpróbáltam mikor kicsik voltak.
nem tudok vitatkozni,mert azt még nem próbiztam :)
de ha elfogy a lándzsásom és szükségem lesz rá,lehet kipróbizom.. :)
bár az utifűveset már megszoktam :DDD
sziasztok
ha megfázok akkor én Lándzsás utifű szirupot iszok,egy két nap alatt helyrehoz
patikában lehet kapni
dohányosoknak is hibátlan légúttisztító
Sziasztok!
Krónikus köhögésre, arcüreg-,homloküreggyulladásra (persze akut eseteknél is használható) van egy nagyon jó termékcsalád, illóolajos krémekből áll külön felnőtteknek, külön gyerekeknek. Rámszólnak, ha leírom a nevüket? Mindegy. Nosico és Luftico. Használatukkal több éve lerakódott váladékot is fellehet oldani és ki lehet üríteni. És közben csak lesel, hogy honnan a fenéből jön az a sok .... Fül- és testgyertyázással is lehet kombinálni őket. Belsőleg érdemes ezüstkolloidot szedni.
Két dolog, amit csak olvastam, de valószínűleg tényleg használ:
1. ecetes tormát tenni kenyérre és megenni. Állítólag az eldugult orrot garantáltan megnyitja.
2. Feketeretket kivájni, a vájatba mézet tenni, és az így alul lecsöpögő lét összegyűjteni. Már rég ki akarom próbálni, mert állítólag ez nagyon jól hat.
Egyébként a nagyon forró teával vigyázni kell. Ha be van gyulladva a torkod vagy a hangszálad, csak ront a helyzeten. Újévkor begyulladtak a hangszálaim, én hülye ittam a forró teát, és másnapra már beszélni sem tudtam. Így tanultam meg, hogy gyulladáskor csak mérsékelten meleg teát szabad inni.
Amúgy engem is érdekelne, hogy folyamatosan (egész évben) feljövő váladélk esetén mit lehet tenni. Nem túl esztétikus folyton krákogni, engem is idegesít a dolog.
Stodal szirup.
Köptetőnek Mucopront,sok folyadékkal.
Mézes tej!
Este lefekvés után még hatásosabb, felforralod a tejet és mézet csepegtetsz bele, ízlés szerint. Forrón kell inni!
További ajánlott fórumok:
- Mit főzzek, ami nagyon gyorsan elkészül?
- Sürgősen, tudna valaki nagyon gyorsan és nagyon egyszerűen elkészíthető magyaros étel (édesség, bármi...) receptet ajánlani?
- Megfáztam, nagyon köhögök már két hete. Iszom a kamilla teát, meg a hagyma teát de nem nagyon akar használni, tudsz valami extra jót?
- Megfáztam nagyon köhögök, elviselhetetlen. Iszom ezt a hársfa teát, de nem nagyon akar használni, tudsz valami extra jót? Mit szedjek?
- Mit készithetek nagyon gyorsan eperből?
- Mit használjak nagyon gyorsan zsírosodó hajamra?Naponta kell mosnom, mert másnapra nagyon zsíros.