Nagyon kiábrándító, ha egy nő túracipőt visel a mindennapokban? (tudásbázis kérdés)
Cipőre nem sajnálom a pénzt, még akkor se, ha a túracipő tényleg melléfogás volt. A tartóssága néha hátrány, mert olyan jó futócipők kaphatók, de a mostani nagyon jól bírja, nem tudom lecserélni:)
Utcai, magassarkú cipőből van kb. 10 pár abból kicsit olcsóbbat veszek.
Vannak 25000Ft-os farmerjaim, arra jobban sajnálom a pénzt.
Hu bakker...tudod mikor adnék ennyit egy cipőért...:)
Még ha dáriuszi gazdagságom lenne,se.:)
Engem aztán ne nyúljanak!
attól függ, milyen munkakörben vagy. ha lehet lazábban öltözni, miért ne?
nekem is van túrabakancsom, de az olyan meleg, hogy csak mínuszokban hordom.
Feltételezem, hogy úgysem mindennap azt fogod hordani.
Farmerhoz oké, heti 1-2 alkalommal, de akkor más napokon hordj mondjuk elegáns nacit csajosabb cipővel.
Így szerintem abszolút rendben van!
Nem kiábrándító!
Egy nő nem attól lesz nőies, hogy tűsarkúban+miniszoknyában szerencsétlenkedik 24 órában.
Sár van, eső van, trutyi van. Ilyen időben mi más a jó?!;-)
Ha olyan helyen dolgozol és hozzá illően öltözöl, akkor nem gond szerintem.
Van aki sportosabban öltözködik, van aki cicásan.
De mondjuk egy irodába nem feltétlen hordanám.
Szia miért lenne kiábrándító???
Soha nem foglalkozok más véleményével,ha jól érzed benne magad akkor hordjad! ( Én például le...szm ki mit gondol,vagy kinek mi tetszik! Én mindig magamnak akarok megfelelni nem másnak!)
Ja és alig várom,hogy megvegyem az új gumicsizmám!
:) :) :)
Túraszandit én is hordok:) Csak abban tudok sokat gyalogolni zokni nélkül:) Amíg nem volt, maradt a sportcipő nyáron is, annál azért jobb a túraszandi.
Szeretem a szép nőies cipőket, de 1000m-nél többet nem bíruk bennük. Sokszor a munkahelyi szaladgálás is sok benne, de kitartó vagyok:)
Így marad mellé a másik véglet a sportcipő. Lapos sarkú női cipőket nem igazán kedvelem, pedig abból is vannak formás darabok.
Azon csodalkozom el, amikor szoknyahoz, de meg kosztumhoz is edzocipot vesz fel valaki.
Lelke rajta!
Ha neki jo???
Nekem a 9 is paros!
Azert nem szolok meg senkit.
Nem igazán érdekel,hogy mások annak látják-e.Simán felveszem.Ezt is lehet ugyanis elég jól hordani.:)
Íme:
A csajszi hordja a fekete szoknyához,vagy épp 0,24-nél látszik az összes csajon.Én is hordom szoknyához is,meg minifarmer nacihoz is(pl.a napokban),de hordom túra nacihoz is.Még ez utóbbiban is igen szoktam tetszeni a másik nemnek.:)
Nem.
De mindenhova azert nem celszeru.
Tojd le masok mit mondanak, az o problemajuk, ha nekik nem tetszik.
hát, a túracipő valóban "nem túl nőcis", de hát lehetnek olyan élethelyzetek ahol nem kel "nőcisen" öltözködnöd :D
ha jól érzed magad benne, akkor hordjad nyugodtan utcára is, de azért randira ne ebben menj (hacsak nem túrázni mentek a hegyekbe:))
sportos öltözékkel szerintem elmegy különféle szabadidős programokhoz, bevásárolni, kutyát sétáltatni, várost nézni stb.
vagy ha sokat kell gyalogolnod, és ez a legkényelmesebb cipőd, akkor szintén indokolt.
Nekem volt a fősulin egy női előadóm, aki mindig túrabakancsban volt, nőcis farmer, egy szűk felső és egy karcsúsított blézer. Mindig.
De jól állt neki, olyan volt a stílusa. El se tudtam volna képzelni, hogy bejön magas sarkúban, vagy akár egy magas szárú, lapos, nőies csizmában..ő olyan bakancsos volt.
Szóval van olyan, akinek passzol nagyon.
Ki mondja?
Amúgy nekem se tetszenek, de nem gondolnám, hogy kiábrándító lenne annak a pasinak, aki szeret. Más meg kit érdekel..:))
További ajánlott fórumok:
- Találkozzunk mindennap
- Van-e olyan ember az életedben, akit nagyon nehezen tudsz kezelni és megnehezíti a mindennapjaidat. Ha igen, hogyan kezeled?
- Akiknél apa nagyon sokat van munka miatt távol - hogy élitek meg a mindennapokat?
- Nagyon kiábrándító a szőrös alkar egy fiatal lányon?
- Mindennap gyertyát gyújtok Berki Krisztiánért! Nagyon...
- Mentálisan nagyon fárasztóak a mindennapok, a háztartásvezet...