Nagyon fáj az ínyem (beszélgetés)
Lehet, ahogy Oppso írta, C-vitamin hiány is.
Az általa javasolt 1 gramm biztosan nem árt, de lehet többet is szedni pár napon át.
Patikában kapható az 1000 mg-os (= 1 gramm) pezsgőtabletta.
Mit mondtak felmondás után,hogy még meddig érvényes a TB-d?
Nem mondták,hogy azt külön havonta majd fizetned kell?
Mert ha nem fizeted,és már nincs érvényes TB-d,akkor az nagy baj,mert nemcsak a fogorvos nem lát el állami kereten belül,de bármi problémád adódik,akár közbe jön egy sürgősségi műtét-ki kell fizetned.
Ha nem tudod,hogy jelenleg ezzel hogyan állsz,kérdezz utána!
Azért nem fáj a fogad,mert Aspirint szedsz?
Egyébként a fogfájdalmat nem szabad félvállról venni,rengeteg dolog lehet a következménye,akár a szívet is megtámadhatja.
Van olyan fogorvos,akinek ha megmondod,hogy te most mennyire pánikolsz,félsz,rettegsz,akkor már az injekció előtt lidocainnal bekeni a fogínyt,így az injekciót sem érzed.Utána meg ha egy kicsit is érzel valamit,ad újabb injekciót,de azt meg már azért nem érzed,mert az előző injekciótól zsibbadsz.
Figyelj én úgy vagyok,ha nekem ténylegesen valami nagyon fáj,akkor megyek az orvoshoz,hogy megszabadítson a fájdalomtól...
Megértem, sokan vannak így ezzel.
De hogy valaki nem megy el fogorvoshoz, azt nem értem.
Gyógyszertárban megmondják, hogy mivel ecseteld, öblögess. Valószínű a cserszömörcét (is) fogják ajánlani.
Biztos elmúlik a fájdalom 1-2 nap alatt:)
Tiszta hülyeség fogorvoshoz járni! Pènzlehúzás!
Teliholdkor kell öblögetni ecettel és szódabikarbónával, esetleg paradicsommal kikevert fahéjjal bekenegetni. Az is közismert, hogy a körömvirág és a diófalevél mindenre jó.
Mèg hogy fogorvos! Címeres kuruzslók!
Szegfűszeg, érzéstelenítő és gyulladás csökkentő. 2-3 szemet tarts az ínyednél ahol fáj. Cseréld fél óránként.
Ez jó praktika pár napig, de megjavitani nem tudja a fogad, szóval előbb utóbb el kell menned vele dokihoz.
Az mondjuk jó ötlet, hogy fogorvoshoz nem mész. Tarts is ki emellett.
Öblögess ecettel. Az mindenre jó.
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Vannak itt nagyon jó pasik? :)))
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Akik nagyon nem várják a mensit decemberre :)
- Fáj a fogínyem egy ponton és nagyon piros. Mit ajánlotok rá?