Nagyon fáj a bölcsesség fogam! (beszélgetés)
jesszusom....áááá ez nagyon szarul hangzik....
nekem mind a kettő be szokott durranni....
8 éve nem vettem rá magam, hogy megcsináltassam, várom a csodát. :D:D
vhogy nincs kedvem ehhez, szültem is már, műtötték a nyakamat is a pajzsmirigyem miatt, szóval elég már ezekből a dolgokból egy időre. :D
de talán egyszer....
én azt mondom ha nem akarsz sokáig szenvedni megcsináltatod, leégeted az ínyed, hidd el pokolian fáj 2 hétig majd beszartam ,de megérte azóta nincs problémám és tudom hogy enélkül soha a büdös életbe nem láttam volna a fogam egészben, söt el is rohadhatott volna az íny alatt. a másik oldalt félig - 3/4 lent van az ínyem szerencsére az nem szokott bedurranni.De amin leszedték az ínyt annál a röntgen szerint nem is jól nöttek a végeg teljesen egymásra vannak csúszva összenyomodva, kiszedni sem tudják mert túl bent van a csontomban amiből kiszednének csak.
direkt kihúzattattam az egyik rágófogam a bölcs elött 2vel erre 3 év után amikor neki indultam az egésznek derült ki hogy a fél gyökér még bent van ami ékeli az utána lévőt. 2x mütöttek mire kitudták szedni, úgy hogy a csontomból is fúrtak, mit ne mondjak mikor idöváltozás van érzem...
szegény....mielőbbi jobbulást!!
és tényleg gézlapot fognak betenni, ami gyulladáscsökkentővel van átitatva, az használni fog.
Ill. vegyél jégzselét a patikában, hűtsd be és azzal borogasd, de éjszakára ne hagyd rajta!!
Ha még csak a hegye van kint,akkor feltételezem h most akar kibújni.:)
Cataflam,ami hatni szokott (nekem).
A doki meg sztem megnyitja az ínyedet h akadálytalanul kijöhessen végre,:)
További ajánlott fórumok:
- Bal oldalt lent nő a bölcsesség fogam, iszonyatosan fáj és narancs nagyságúra van dagadva az arcom :-(
- Jön a bölcsességfogam és fáj. Mit lehet tenni hogy ne fájjon vagy legalébbis kevésbé.
- Kiműttessem a bölcsességfogam vagy ne?
- Mi lehet az oka, hogy felnőtt koromban mozdulnak el a fogaim? Egy bölcsesség fogamat már kivették. De most is napról- napra kuszálodik el!
- Fáj a bölcsesség fogam, mivel tudnám enyhíteni?
- Múlt hét csütörtökön kihúzták a bölcsességfogamat, és nagyon fáj a helye! Meddig tart még ez?