Nagyon éhes vagyok mert elfelejtettem időben vacsizni (6... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
17. katt2 (válaszként erre: 11. - Globus)
ma 16:38
27kg? Na, ez már nem semmi. Remélem, nem jött vissza belőle semennyi.
Szénhidrátcsökkentés. De bizony ám! Ettől még nem kell ketónak nevezni.
Szerintem, nick nevet kellene változtatnod. Ez a Globus mégis csak egy gömbölyű valamire utal... Nem lehetne Oumuamua? Az egy karcsú aszteroida. :) :)
Egyébként, gratulálok a kitartáshoz!
16. Érdekes73 (válaszként erre: 13. - Xochipilly)
ma 10:43
Mennyit akarsz fogyni ?
15. globus (válaszként erre: 13. - Xochipilly)
ma 10:33
Egyébként az esti bekajálás metódus a Harcosok étrendje.
14. globus (válaszként erre: 13. - Xochipilly)
ma 10:32
Ezt a valójában nem diétázókra vonatkoztattam :)
13. xochipilly (válaszként erre: 11. - Globus)
ma 10:30
Nekem volt annyi eszem, hogy este nem vacsoráztam be söt akkor ettem a legkevesebbet, aztán mégse fogytam semmit. DE Biztos az én hibám. Minden IS
12. xochipilly (válaszként erre: 9. - Sirga)
ma 10:27
Akiknek nem kell fogynia, annak a színezés vagy az agyagozás is hatásos lenne 🙄
11. globus (válaszként erre: 10. - Süti 2)
ma 10:26
Pedig sokan híznak meg azon, hogy egész nap nem esznek, este meg jól bevacsoráznak. Az időablakon belül még kell lennie plusz összetétel felépítésnek. Nem lehet bármi és bármennyi, de ha ezt tudjuk tartani, akkor időablak is felesleges. Szerintem...én 27 kg-t fogytam ch csökkentéssel.
10. Süti 2 (válaszként erre: 9. - Sirga)
ma 09:59
Szuper!
Ügyes a Fiad!
Sokan nem is tudnak róla h időszakos böjtölnek ,csak beálltak arra h 5 vagy 6 után étkeznek ,azután csak reggel 8 kor kb.
9. Sirga (válaszként erre: 8. - Süti 2)
ma 08:32
Fiam ugyanígy. :) Ő a tanulmányai alapján választotta ezt a módszert, pedig nem is kell fogynia. De tartja a súlyát, fitt, egészséges. Mint elmondta, ez vércukor- és egyéb szempontokból is egészséges/előnyös. Hiszek neki: ő tanulta, én nem. ;)
8. Süti 2 (válaszként erre: 7. - Xochipilly)
ma 07:58
Közeli hozzatartozóm így étkezik ,es hatásos ,rendesen beviszi a szervezetbe a vitaminokat ,ásvanyo anyagokat ,szénhidratot ,mozog ,odafigyel mindenrr.
Ne legyél ilyen ,van akinek sikerül.
Ez van!!!!!
7. xochipilly (válaszként erre: 6. - Süti 2)
ma 07:43
Ha lenne valamit hatása, nem lenne kövér ember. 16 órákat éhezteti magát az ember, feleslegesen. Én 10-kor ettem elôször, 6-kor utoljára, nem sokat, nem hízlalót, és egy dekát se fogytam. 3 hétig csináltam. Nekem ne mondja senki, hogy ez hatásos. Csak egy újabb, felkapott f...ság, majd lecseng mint a többi.
6. Süti 2 (válaszként erre: 4. - Xochipilly)
ma 05:27
Nem baromság.
Hatásos
5. lolita2112
ma 01:27
ha ilyenkor egy almat megeszel az nem befolyaasolja a dietadat!ures hassal nem lehet aludni!
4. xochipilly (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 00:23
Jól teszed. Az intermittent baromság - ha azt követed - úgyse jó semmire, hatástalan, éhesen lefeküdni pedig nagyon rossz.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Bnedora)
tegnap 23:57
Igen... 🥲 nah jo, ne erdekel a diéta, megyek es eszek valamit.. 😁
2. bnedora
tegnap 23:43
Nem jó megoldás az éhezés. Valami könnyű ételt jó lenne, ha ennél.
tegnap 23:43
További ajánlott fórumok:
- Féltékeny vagyok nagyon a barátomra, tesztelem...
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Most nevetni fogtok rajtam, de szerelmes vagyok Anne Rice egyik főszereplőjébe. Elfelejtem majd?
- Képtelen vagyok elfelejteni a múltat.
- Reménytelen szerelem!Hogyan lehet valakit elfelejteni, aki nem akar minket?Nagyon fáj és elutasít!:(
- Mostanában egy kicsit szétszórt vagyok, elfelejtek dolgokat. Hogyan javíthatnám a memóriámat?