Nagyon buta az egyik ismerősöm. Teljesen hajthatatlan a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Bocs, de akkor túl sok közöd nincs hozzá.
Illetve de. EGYSZER elmondhatod, sőt, azt jól is teszed, ha elmondod, miért hibás a gondolkodása, mit veszít vele, de úgy, hogy az az ő szemszögéből legyen veszteség. Ha igazad van, és jó érvet mondasz, lehet, hogy átgondolja. De még az is lehet, hogy neki van igaza és Te gondolod rosszul. Vagy mindkettőtöknek igaza van, csak más, szemszögből nézitek.
Valóban nehéz elfogadni, ha egy régen kedves, aranyos ismerős viselkedése megváltozik irányunkba. De ezt tudomásul kell vennünk. Vagy van alapja az eltávolodásának (talán valamikor megbántottuk) vagy az ő élete alakult úgy, hogy már nem férünk bele.
Ne foglalkozz vele. Gondolj arra, hogy életünk során hány szomszédunk, munkatársunk, boltos, stb. stb. váltja egymást... ez van. Ez a kapcsolat eddig tartott és kész. Lépj tovább.
További ajánlott fórumok:
- Teljesen kivagyok lelkileg és nagyon bánt,hogy senki nem áll ki mellettem
- Mitől lehet az, hogy erőteljesen érzem a szagokat és nagyon rosszul vagyok tőlük.
- Gyantázás után teljesen kipattogtam! Nagyon csúnya, mit tehetek?
- Egézséges sokat ülni a gépnél?(az egyik ismerősöm nagyon sokat ül ott)
- Egyik ismerősöm nagyon nem szereti a hétfőt! Mivel tudnám meglepni, jobb kedvre deríteni, e-mailen keresztül?
- Ismerősöm 7 hósan kórházba került megindult a szülés, szívverése nagyon szapora, mi lehet a baj?