Nagyon beütöttem a farokcsontom, alig bírok járni, de ez két napja történt, miért most jött ki? (tudásbázis)
Szia Any!
Sztem is jó lenne egy rtg.Általában szoktak a dokik javasolni helyi fájdalomcsillapító géleket(pl:fastum, ketospray,diclofenac....),pihenést.Érdemes megnézetni, nehogy később baj legyen....gyógyulj...
Ha meg akarsz nyugodni, menj el megröntgeneztetni, de sokat nem tudnak vele mit kezdeni. Lehet, hogy (becsípődött)begyulladt valami ideg, az fáj. Én egyszer bevertem, mikor még motoroztam, és kb 3 évig vissza-visszatérően fájt, legfőképpen akkor, ha rossz széken ültem huzamosabb ideig.
Sajnos nem tudnak vele mit csinálni, esetleg gyulladáscsökkentő krémet kapsz, fájdalomcsillapítót.
Ha nagyon kényelmetlen, akkor kis úszógumira (vagy párnára) ülj.
Hálistennek nekem már több, mint 2 éve nem fáj.
Remélem, Neked nem lesz ennyire elhúzódó.
Hát nehéz vele, előbb a függönyt szedte szét, kicsit ráncos lett.:SMindent ellop, ami leesik, vagy elől hagyunk.:))Amúgy tündéri!
Veled mizu?:)
Huu az nem lehetett kellemes.
Nekem ez nagyon kényes pontom, kicsi koromban is mindig beütöttem.Libikókáról leugrott a barátnőm én meg puff le és jól bevertem.Meg jó párszor be is ütöttem.De így még nem volt, hogy utána is éreztem...Bizti sok volt már neki a jóból.:)Hát ha nem múlik, elnézek a dokihoz...
Én egyszer lóról esve ütöttem be...
Jópár napig fájt, aztán abbahagyta. Néha jelentkezett megint, de csak ha már rég ültem lovon (de amúgy nem tudom miért, de ez igaz volt :)). Most már talán két éve nem fájt... Nem nézeted meg orvossal?
További ajánlott fórumok:
- Fáj a farokcsontom...
- Nagyon haragtartó vagyok. 13 évvel ezelőtt történtek után...
- Van olyan aki nagyon tetszik de még nem történt semmi Köztetek? :)
- Ha tetszik egy fiu/lány neked, és már történtek dolgok..De nagyon bizonytalan vagy...Mit teszel?..
- Tetszik az új munka. Nagyon sok minden történt az elmúlt...
- A mellemen egy nagy kék folt jelent meg a napokban, mint amit beütöttem, de két hete nagyon szúró, égő fájdalamt érzek. Mi lehet ez?