Nagyobb súly leadása után feszes test, orvosi beavatkozás nélkül? (tudásbázis kérdés)
"...nagyobb súly leadása után feszesített, erősített és orvosi beavatkozás nélkül elérte a kívánt eredményt? Vagy ismer a környezetében ilyen embert? Tudom, h sok mindentől függ. . . alkat, év, bőr, felépítés stb. ."
A válasz a kérdésben található: a nagyobb súly leadása után feszesített * ez nehezen létezhet és csak egyéni adottságoknak köszönhetően érhető el, hanem a helyes út ami mindenki számára megadatik az ez: Nem a leadás után, hanem a leadás közben kell megtenni azokat a bizonyos erőfeszitéseket: azaz a mindennapos /legalábbis majdnem mindennapos / alakformáló tornát + a már itt is emlitett minden praktikákat./Tusolás:hideg-meleg viz váltása, szauna, masszázs, hidratálás: kivül-belül, vitaminok, stb./
126 voltam kb. most mentem le 100 körülire. Sok kocogással meg kevesebb kajával. 3 éve sikerült lemenni 90-re, és akkor még nem volt gáz a bőrömmel..persze csíkos vagyok, mint a zebra :) de a hízás miatt.Ehhez már hozzászoktam.
174 cm vagyok és 75 szeretnék lenni. Nem akarok én modell alkatot meg vékony sem akarok lenni. Nekem is erős a csontozatom, szal 75-el simán el lennék.
És nem gondolom, h Neked a magasságodhoz sok lenne a 70 kiló. Szerintem teljesen normális. Éljenek a nőies formájú nők :))
96,6 voltam amikor elkezdtem életmódot váltani, de február közepén 97,4:((((...most 92,8. elég lassan megy, pedig odafigyelek kajára, tornázok és 2 napja kocogok is, szóval tiszta futóbolond. a cél pedig 70, de inkább 69:P...tudom másnak ez a rémdagadt súlya, de 175 cm vagyok, a csontozatom is erős szóval ezzel nem lennék se kövér se gebe.
és neked?
Ajjj de jó. Persze, h érdekel. Ezt a szőlőmagolajat ki fogom próbálni. Fel is írom, meg utána nézek.
Nagyon régen én is próbálkoztam az agykontrollal...de lusta voltam hozzá sajnos. Pedig nagyon érdekes volt a könyv..és megdöbbentő.
Szia! Én is abban a fázisban vagyok. csak eljátszottam a gondolattal, h mi lesz maaaaajd ha esetleg sikerül megszabadulni tőle...de eddig semmi bíztató sajnos.
szabad tudni mennyitől akarsz megszabadulni?
Agykontrollal is sokat tehetsz az ügy érdekében.
Nagyon jó a szőlőmagolaj, bőrpuhítás és feszesítés érdekében.
Valamint szauna és utána hideg-melegvizes váltó fürdő, és ezt rendszeresen.
Na meg masszázs is.
Én is fogytam, bár nem hatalmas súlyt. Nekem ezek segítettek. Mostanában rendszeresen beken a párom szőlőmagolajjal. Nagyon jól reagál rá a bőröm.
Na és az agykontroll egy csoda.
Csak egy pár példa másoktól: ősz haj visszabarnítása, levágott ujj visszanövesztése, magasság növelése pár centivel... stb. Ja meg egy nő a mellét "formálta" meg AK-lal. :D Nekem is vannak elég komoly sikereim. :) Bőrfeszesítést még csak most kezdtem. Majd beszámolok a sikerekről, ha gondolod.
sziasztok!
engem is érint a téma, bár még én abban a szakaszban vagyok, hogy leadjam a nagy mennyiségű hájat, szóval nagyon kiváncsi vagyok vannak-e praktikák amikkel "szépíteni " lehetne a dolgokon
Akkor már most kezdhetek gyűjteni a műtétre....remek.
Csak, mert láttam videokat ahol nagyon kövér embereknek fogyás után normál volt a testük meg a bőrük...persze azt nem látni, h mennyi műtét után.
Hát ez elszomorít.
Na jó, de nem mindegy mennyit fogyott az illető.
Nyilván az 50 kilós fogyás, durvább...
Én pl 16 kilót fogytam és szerencsére nagyon szép maradt a bőröm.
Egyáltalán nem lett löttyedt, meg csíkos sem.
További ajánlott fórumok:
- Ki fél a fogászati beavatkozásoktól?
- Lètezik-e ilyen műtéti beavatkozás?
- Lengőborda kivétel:Tudtok itthon olyan orvost, aki végez ilyen beavatkozást?Van esetleg valakinek tapasztalata?
- Miért adnak a sürgősségin fiziológiás sóoldatot a vérvétel után, mikor azt sem tudják lesz-e bármilyen beavatkozás?
- Hogyan lehet legyőzni az orvosi beavatkozásoktól való félelmet?
- Melyik magánkórházban végeznek nagyobb gyermeksebészeti beavatkozást?