Nagymellű nők! Nektek is összeizzad nap végére a melletek középen, a cicifixen kívül, ahol összeér? (beszélgetés)
Mert szerintem az alakítások nem kifizetődők, és sokszor több baj van velük, mintha újat varrna:(
De én már nem is varrok másnak jó régóta, még a család igényeit is alig tudom kielégíteni:)
Hááát jó mesze vagy, mert nemrég elegem lett a varrónőmből, mert legutóbb már 2 teljes hónapig voltak nála a blúzaim, és azóta nem sikerült újat találni...
Valamit mindig kitalált, hogy miért nem ér rá...
De elég jó nagyot mondó CSajszi volt, Akiről sok mindent hallottam, hogy nagyokat lódít másoknak is...
Nekem szerencsém van, mert többek között varrónői végzettségem is van, de azért még így sem egyszerű sokszor:)
Az én kosárméretem F-es, így ezzel eléggé bajban vagyok, de ez is megoldódik mindig:)
Szerencsére a mi városukban van olyan fehérnemű volt, ahol általában 2ezerért már szép melltartók közt lehet válogatni, a nagy mellméretre is... És náluk egész hatalmas kosárral is lehet kapni, akinek olyanra van szüksége, de nekem a c, vagy d kosár mindig megfelelő...
Ők tudják, hogy mennyit meg kell próbálnom, amíg akad megfelelő...
Én azt szoktam csinálni, ha veszek egy blúzt, mindig nagy méretűt, hogy egy állandó varrónőhöz viszem a felső ruházatom, ha újak, és méretre igazítja, lekarcsúsítva...
Hisz a derekam, és a mellbőségem közt 30 centi a különbség...
Mindig mondom, hogy büntetve vagyunk a méretünkkel, mert képtelenség elfogadható áron normális cicifixet venni rájuk. A Többi ruháról nem is beszélve, mert a mellbőség három számmal nagyobb a derékbőségnél:(
De azért jó így, ahogy van:)
Na akkor arra vevő vagyok! :)
Amúgy kész kib*szás. Nem lehet, nem tudok szép fehérneműt hordani, mert azok nem tartanak, a Tri...-nak van olyan ami jó, de ott 10.000 Ftkörül van egy darab. Amig más megvesz 10.000 Ft-ért 3-4 melltartót, én egyet. És egy nem elég ugyebár, minimum kettő kell, de az is lófene.
Szóval hol van támogatás? :)
nekem is gombásodott, és canesten és hasonlók segítettek - átmenetileg, de nekem kiderült egy kezdődő cukorbetegség, és azóta, hogy ennek megfelelően élek, elmúltak ezek a tünetek is - maguktól, nem riogatni akarlak, de Anyukádnál nem fordulhat elő ilyen?
most már csak szimplán izzadok, de azt sem annyira, hogy zavaró lenne
Anyukámnak hatalmas cicijei vannak és minden nyáron szenvedett, mert a melle alatt az izzadástól bepirosodott a bőre és nagyon fájt. Sok mindent kipróbált, mégsem segített semmi sem!
Tavaly nyáron javasoltam neki, hogy próbálja ki a boraxos babakenőcsöt… minden reggel vékonyan bekente (melle alatt, között) és megszűnt a bőr vörösödése.
Persze, persze nem is azért mondom...:))
Magamból is kiindulva, általában a legtöbben embernek az kell ami nincs. Kismellűnek nagyobb, nagy mellűnek kisebb, barna hajúnak szőke haj (egyébként voltam szőke), egyenes hajúnak göndör haj
ez így igaz.
:)
Azért a téma végéhez még nekem a nap mosolyát megérte pont tőled ez a mondat:
"mindenki magából induljon ki miket ír más fórumra."Jó éjt neked:)
speciel ez sem hangzik rosszul, ne aggódj.
:)