Nagykorú gyermek szexuális élete (beszélgetős fórum)
Nem tudod a jövőt, legyen pár tartalékba.
Az angol tudósok éppen most találtak fel 1 új tablettát. Aki azt hetente szedi, 800-évig fog élni.
Aztán mond csak, mit fogsz csinálni a tudod mi nélkül közben?
Egymáshoz illünk.(?)
Te is egy máshoz, meg én is egy máshoz.
Egy pzs tuti van, azért utána törlés kell... ha nincs zuhany.
Nem tudom el képzelni, hogy le rántja és repül a kukába... ha az utódok nem is kerülnek bele akkor is.. na!
Alapvető higiénia. A hangerőt pedig beszélj vele. Fiam halkabban! Csinálják hangosan mikor senki nincs otthon. Lánynak fogja be a száját vagy fordítva.
Nincs más megoldás,mint finoman közölni kell a tényeket. Lehet,hogy ők észre sem veszik,hogy túl hangosak.
Én is vittem már ki óvszeres szemetet,de engem inkább megnyugtatott a tény,hogy védekeznek.
Ha a helyzet nem változik akkor a füldugót tudom ajánlani.(ezt nem bántásból írtam)
Óhhhhh jah, most jut eszembe árulnak.
Cock ring a neve.
A hangerő szabályzó jó ötlet.
Vajon árúl-e valaki merevedési szabályzót?
Merevedésem van minden hajnalban.
Kár h leginkább a derekamban.
Tudni ugyan nem tudom, de azt gondolom a fiad sem kíváncsi a tiédre.
De hát tiéd a kégli, Te vagy az úr.
"Szerintem mindenki csinálta otthon."
Na igen...FI elfelejti, hogy ő is volt ennyi idős és valószínű, hogy ő is csinálta otthon, és jó esetben még ma is otthon csinálja;)
Nyitottnak kell lenni és nyugodt hangnemben megemlíteni,hogy oké nagy már,van szex,de azt legyenek szívesek kicsit halkabban...
Az viszont szerintem meg kellene nyugtasson,hogy igenis ott az óvszer,nem fejetlenül csinálják,ami a mai fiatalokra nagyon jellemző.
Szerintem mindenki csinálta otthon.. meg lehet ezt oldani kulturált keretek között. Nem hangosan... a gumi papírtörlőbe csomagolva mehet a szemétbe. Sosem volt belőle baj..
Szüleim nem látták bontatlan és már használt állapotban sem.
Nem is jöttek be.. csak mondták pakoljak már el bomba robbant..
Meg hasonló...
További ajánlott fórumok:
- Hogyan dobod fel a szexuális életedet?
- Bukottnak érzem a szexuális életem a párommal
- Mennyi idővel lehet újra szexuális életet élni missed ab után?
- Hogyan élhetnék szexuális életet ha a nagyszüleimmel lakom?
- Szerintetek nagykorú gyermek esetén aki tanul a tartásra kötelezett szülő utalhatja-e önhatalmúlag a gyerek számlájára a gyerektartást?
- Egy nagykorú gyermeket meddig használhatja ki az anyja?