Nagyerek transzpozíciója (beszélgetés)
Sajnálom!Őszinte részvétem!Nagyon sok erőt és kitartást!Igazából én is kiváncsi vagyok erre a kérdésre,de nem tudom hogy ez mennyit segitene a babákon...
Tudom hogy keresed a válaszokat a miérteket én is okolnák mást és okolom magam is a kialakult betegségért!
Az igazság az hogy pusztán szerencse az egész.
Augusztusban hatan szültünk egy városból mindenkinek egészséges fia született!Miért pont nekem nem?!?
Ezt el kell viselnünk mást már én sem tudok....sors
Sok erőt neked és családodnak!
Az én kisfiam 10 hete született. 2 hetesen műtötték, de sajnos másnap angyalka lett. Én is minden ultrahangon ott voltam, 4D-n is és mégsem vették észre. Azóta, nagyon sokat olvasok ilyen történeteket, de a legtöbbször nem veszik észre. Ez most orvosi mulasztás, vagy tényleg nem lehet látni? Segitene valamit, ha már úgy születnének, hogy nem napok múlva kapnak megfelelő ellátást? Esetleg gondolom több esélyt.
Szuzi kivánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen és hamar felépüljetek!
Én ahogy utánna olvastam a nagyerek rendellenes működését észre lehet venni ultrahangon!Én jártam havonta 4Dre és voltam külön a 12 hetes és a 18-20 hetes szervi ultrahangon is és tisztán emlékszem hogy a doki nézte a szivben a vér áramlást stb... 1 órát ultrahangozott!Nem értem mért nem vette észre?!?
A továbbiakban a babámnál mik a kilátások?Persze tudom hogy egyénfüggő,de mi a folyamat?!Nagyon hálás lennék a válaszodért és az eddigieket is köszönöm!!!!
Mi nem magyarországhoz tartozunk :(
Szerbiában élek.Belgrádban műtötték.
Ha vmi kérdésed van privátban keress meg. Ha tudok segítek.
Minden jót Nektek!
Nem értem. 4 hetesek vagytok? TGA-t a születést követően a 2. hét körül operálunk. Miért húzódott idáig? Volt valami ami a műtétet kontraindikálta?
Kicsi születési súly, fertőzés,stb?
Gondolom kapott prostint is,hogy a botall nyitva maradjon. Ne aggódj, alkalmazkodnia kell a keringésnek ehhez az új állapothoz.
Az ASD-t,VSD-t bezárták?
Szia!
Teljes TGA,vagy tüdővéna transzpozitió? Túl vagytok a SWITCH-en?
Hol fekszik a kisfiad...,csak nem nálunk vagytok??
GOKI?
Jaj, nem egyszerű a helyzetetek :(
De mondom, 2 nap nem jelent még semmit, ne aggódj!
Kitartás Szuszi!
Én nem tudok segíteni. De jó egészséget kívánni tudok a kicsikédnek! És kívánok is! Neked is sok türelmet!
Szia!
A fiamnak kamrai sövényhiánya volt, 6 évesen műtötték. 4 nap után sokadik kísérletre sikerült levenni a lélegeztetőgépről.
Szóval újszülött, 2 nap az még semmi.
Tudom, ilyenkor sötéen lát mindent az ember, remegő gyomorral érdeklődik, de hidd el, ha a GOKI-ban van, ott profi a csapat, és nem lesz gond!
2 napja műtötték... a pici szervezete még nincs igazán felkészülve az ilyen behatásokra, különösen, hogy a keringése rosszul működött a betegsége következtében, így szerintem egyáltalán nem csoda, hogy még nem veszik le a gépekről.
Egyébként itt biztosan szívesen segít mindenki, aki volt hasonló helyzetben, meg aki nem, az is, viszont konkrét válaszokat kizárólag a kórházban kaphatsz, így szerintem jobban jársz, ha az ilyen jellegű kérdéseket ott teszed fel.
Kitartást és jó egészséget nektek!