Nagydumások, ide gyertek! :) (beszélgetés)
Köszi jól vagyunk!
Elég nehezen viseli, állandóan izzad szegénykém. (Én is!) Alig tud aludni.
Mennyezeti ventillátort már vettünk, megy is éjjel-nappal. Most egy kis léghűtőn gondolkodunk. Úgy tűnik mostmár minden nyár ilyen döglesztő lesz.
Szerencsére tegnap éjjel már egy kicsit jobb volt.
Hiába, nekünk semmi nem jó. Ha hideg van az a baj, ha meleg van akkor meg az. :)
És csak a folyadék utánpótlásra használjuk:-)
Jól vagytok? Manó hogy viseli a meleget?
Hello!
Én a szekrény pakolgatást nyár elején elintéztem. Kicserélétem a téli gúnyát nyárira.
Viszont ebben a dög melegben milyen csodálatos élmény takarítani. A felmosáshoz víz se kell, mert folyik rólam elég. :)
Szépséges lustálkodóst! :)
Lyrian én is rakodok szekrényből ki - be . Gondolhatod :D
Én vagyok. Dolgozgatom.
Tegnap este végre sikerült teljesen kész állapotba hozni a "fengtengsujis" nagyszobát. Csak az a baj, hogy teljesen egyszemélyesre sikerült. Most csencseltem még egy fotelt fillérekért. :)
Az előszoba is egész elfogadható. Már csak az gardrob-ajtókat kell lemosni, és az összes ruhát ki-be rámolni.
A konyha is félig kész.
Én pedig nagyon kész vagyok! :D
Sziasztok!
Mindenki elment nyaralni? :)
Gratulálok! :)
Én megkaptam a reggeli kávém, de délután nem ittam és most úgy de úgy fáj a fejem. :(
reggelteeeet!!!
asszem mindenki kapott kávét. :)
még nem látok ugyanis...
szolgálati közlemény: vannak polcaiiiiiiiiiiiim!!!!
most legszívesebben eladnám a nagyszekrénysort és helyette is ilyeneket tennék be. :)
olcsón megúsztuk, kettőt már össze is raktunk.
polc lett, székeskáposzta nem, mert lekéstük a piacot a nagy vásárlásban.
de lesz másik kaja!!!!!!!!! :)
mindjárt nekilátok főzni, aztán pakolhatok ezerrel. naggggyoooon tetsziiiiiiik!!!!! mármint a polc. :)
odaát elfelejtettem: fájós fognak fogorvos jár :)
Illetve te járulj elébe minél előbb. A vége úgy is az,akkor meg ne szenvedj napokat .
Szépséges napot!
quccs!
a kávé remélem eljutott mindenkihez. már most baromi meleg van. :(
alszik mindenki, lányom ma bont szárnyat véglegesen, tegnap pedig több virágcserép leverése közepette a srácok felcipelték Manó megörökölt bútorát. közben meccset néztek félszemmel, sőt, le is kellett kiabálni az éppen aktuális állást a parkolóba, amikor lent voltak. így mindenki tudta a házban, hogy mikor lőttek gólt. :)
még mindig itt állok párezer könyvvel a nagyszobában, kiderült, hogy a régi könyvespolcra életveszély bármit is pakolni, tehát a szoba változatlanul egy raktárhoz hasonlít. reménytelen normális és olcsó polcosvalamit kapni. :( amit kinéztem, az már elfogyott. :( lehet, hogy salgó-polc lesz belőle?
megvárom, amíg a kis családom feléled és elcammogunk a piacra. "székeskáposzta" lesz. :)
még benézgetek, mert most tele vagyok melóval, klassz lesz itt ülni és verni a gépet.
és fááááááááááááááááj a fogaaaaaaaaaaam!!!!!!
QQCS!
csóközönös:)
Igen is tessék gombóccal a torkodban. Nem az a lényeg milyen hang jön ki,hanem hogy mit mond.
Ja, a gomb.Szép nagy ,óriás télikabát gomb , de tök jól mutat a muszlinon :D
jó reggeltet!
kávé szétosztva
megyek önsajnálni, azt hiszem, most borult minden a fejemre.
szerintetek jobb egyedül, ha kettesben is egyedül vagy?
vagy ez csak valami 3 év után kezd elegem lenni dolog?
8-án Manó elmegy sulikezdésig... már előre félek...
mindegy, belevetem magam Aszlányiba, legalább ezek a pasik nem piszkálnak már.
pussz!
Szia Te drága jó tündér!
Gombot varrni megy, mi??
És merjünk kérdezni gombóccal a torkunkban:-D
Köszönöm:-)
ÁMEN!!! :)
Nem baj az ha akkor jön amikorra benő a fejünk lágya :) Csak merjük felismerni és elfogadni! UGYE???? :D :P
Szépségeset mindenkinek! :)
(juj de bölcs tudok lenni így egymagamban :D :D)
Valóban jól hallod! :)
Várnom kellett 36 évet, hogy igazán boldog legyek. De megérte! Mostanra teljesedett ki az életem.
Örülök hogy így látod:-))
És annak is hogy boldogságot hallok kicsengeni a hangodból:-D
Nem lenne jó ha mindennapos lenne, mert akkor lehet megunnám!
Jóból is megárt a sok! :)
Sziasztok!
Mire vége a hétvégének itt a jó idő! Ámbár nálunk folyamatosan hétvége van illetve nincs munkába járás egy ideig.
Szép napos időt Mindenkinek.-)
Itt szeles egy kicsikét, de napos az tuti:-D
Gyermekem kókuszgolyóstol, nagytáskástól leadva a táborban:-)
A nagy még húzza a lóbőrt:-)
Én meg kimegyek egy kicsit kertészkedni, azaz írtani a gazat! Majd 1-re pedig dolgozni:-)
Masnesz, kivételes bánásmódban részesülsz:-)
Délben ágyban reggelizni:-))))))))))))
Tudom, sajnos, nem mindennapos:-((
jóóóreggelt!
gyönyörűűűű, gyönyörűűűű vasárnap volt. :)
a nagyszoba úgy néz ki, hogy bedobsz egy kézigránátot és visítva kijön menedékjogot kérni. :(
egy hely van széles e lakásban, az új háló, ahol viszonylag rend van
a többit nem emlegetem :(
Manó szobáját is be kell hordani a nagyba, csütörtökön hozzák neki lányomék a bútorát
vasárnap költöznek Bajára. :( végleg :(
megiszom a kávém és nekilátok, majd éccaka dolgozom megint.
pussz!!!!!
Reggelit már kaptam az ágyban.
Igaz volt amikor már majdnem dél volt! :)