Nagy mennyiségű zöld hulladékot kik szállítanának el a kertből? (tudásbázis)
Kar lenne kidobni a jo tragyat!
valaszd szet a vastagabb gelyakar, agakat,kulon csoportba, assal szeles godroket es temesd bele a zoldet. Jovo tavaszra minden tragyava alakul belole...
Ha a szemetessel elviteted, utanna mehetsz es vehetsz tragyat a kertedbe...
Nekem az ugy tunne fizetes napjan: nezd mar tul vastag lett a penztarcam, hagy dobjak ki belole ugy felcentinyit a szemetbe...
Hol? :) Ott,ahol ő lakik?
Mert nálunk nem,bár én egy kis faluban lakom.Itt évente 1-2 alkalommal,többnyire tavasszal és ősszel viszik el.Mindig küldenek papírt,hogy melyik nap,hány órától jönnek.
5-6 m2?
De milyen magasan?
Komposztalnek a helyedben.
Az egetes tilos.
Nagyon összegyűlt az évek alatt a zöld hulladék, tehát gallyak, fűnyírás után maradt száraz fű, oda górált gaz, miegyéb a hátsó kertünkben. Apum meghalt, így én kezelem most a kerti dolgokat, de nem tudom, hogy azzal mit lehetne kezdeni. Az alja túl nyers az elégetéshez, azt meg be sem vállalnám egyedül... :D
Van olyan, aki elszállítja az ilyet? Valami cég vagy ilyesmi...
Debrecen környékéről lenne szó.
További ajánlott fórumok:
- Horoszkóp minden mennyiségben
- Ki milyen mosóport és öblítőt használ? A mennyiségek is érdekelnek.
- Mi a különbség a zsírégető és az erősítő gyakorlatok minősége és mennyisége között?
- Miért nem tanácsos este 6 óra után gyümölcsöt fogyasztani, zöldséget viszont akár korlátlan mennyiségben is megengedett?
- 600-800 kalóriás diéta alatt ki mit és hogyan evett egy nap? Hogy osztottátok be ezt a kalória mennyiséget?
- Ha buliba megyek és közben még szoptatok, lehet-e bizonyos mennyiségű alkoholt fogyasztani?