Nagy bajban vagyok.. barátság... (beszélgetés)
Újabb fejlemények. Ők ketten egy hullámhosszon. Azonos érdeklődés, megvan a szikra, személyesen felkereste Melt délután, pedig ez volt az első találkozás... Reggelig beszéltek telefonon...Mel boldog, feltöltődött és bezsongott kicsit. :)
A dolog jó irányba indulni látszik.. Hála, hála, Istenem!
A srác fejében megfordult, hogy nem teszt volt -e a levelem, nem szándékos volt -e, de elhitte hogy nem.
Rólam is beszélnek.. az eredeti levélben Mr Schaffhausen-nek neveztem a srácot, mert fura vezetékneve van, amit nehéz megjegyezni, és azóta magát cinkosan így nevezi, van humora. :-)
újabb fejlemények. Beszéltek telefonon. A srác még nem járt azóta aza iwiwen, de a barátnőm megkérte, hogy a két üzit (a véletlent és a másikat) olvastalanul törölje, ha LEHET, mert nem neki szóltak..
A srác jól vette a dolgot -látszólag- és úgy tűnt a barátnőmnek, hogy ha tisztességes a pasi, akkor törli az üzti. ja, és még valami: nagyjából elmondta a Melinda (így hívják, na..), hogy mit is írtam, de azt is mondta, hogy voltak benne személyes dolgok is ...Uhhh....nagyon ciki még mindig...
ablakpucolás közben nekem is az járt a fejemben, hogy meg kéne előzni a dologt, azzal, hogy szólni a srácnak a dologról.
magamból kiindulva: én olyan kíváncsi vagyok, hogy óriási önfegyelem kellen ahhoz, hogy megálljam, hogy nem olvasva kitörlöm. Reménykedek :)
Nos. Fél órát beszéltünk a bartánőmmel. gyorsan kitöröltem az ismerőseim közül a csaj, megbeszéltük.
Nagyon rendes volt a barátnőm, igazán, persze dühös volt (dolgozott, és nem tudta felveni a tel-t)mert iagzán ez a srác egy próbálkozás lett volna, valaki másért van oda. ha annak a pasinak küldtem volna üzit, akkor megölt volna.... De így csak nagyon dühös, jogosan.
A srác válaszát még várom.
van egy reményem, miszerint látva, hogy nem neki akartam írni, mert más a megszólított, TALÁN el sem olvassa az leveleket.
ja, és írtam az iwiw info-nak, hogy nem lehet -e kitörölni már elküldött, de el nem olvasott üzenetet.
tanuljatok az én káromon....
És hogy semmi sincs véletlenül: találtam egy idézetet az iwiw üzifalamon:
"Magunkon ítélkezni sokkal nehezebb, mint máson. Ha sikerül helyesen ítélkezned saját magad fölött, az annak a jele, hogy valódi bölcs vagy."
nem vagyok bölcs, egy barom vagyok...
Valójában nem rossz avéleményem, bár lehet, hogy ezt most mengetegtőzésnek veszitek.. levél legvége az volt: van valami nagy spílerség a pasiban :)
És nem tudom visszanézni, mert ijedtemben kitöröltem az elküldött levelek közül. nem is tudom, miért...
A barátnőm meg fog ölni...
Ne avatkozzak mások dolgaiba, tanuljam már meg...
Nem.. azt írtam, hogy: a csúnya nem itt kezdődik-ez nagyon GÁZ. Meg azt is, hogy TTvel nem mérhető össze, aki egy másik pasi a csaj életében. nevet nem írtam.
ja és néztem, ők az iwoiwen még nem is ismerik egymást! vagyis negyon kezdetleges a dolog, a legrosszabbkor nyúltam bele.
A magyarázkodós, srácnak írt levélben sűrűn elnézést kértem, írtam, hogy hülye p.csa vagyok (:((() és lehetőleg ne mondja el a barátnőmnek: EGYELŐRE, ne az gátolja meg a megimerkedésüket. Más: a barátnőm nem veszi fel a telefont!!!!!!!!! megőrülök....
Halál ciki!:DDD
Bocs, de mégis vicces, már így kívülállónak. Neked meg ultraciki, ezt megértem.
Remélem, nagyon gáz dolgokat nem írtál a srácról, a srácnak!
Nincs mit tenni. Ha ekkorát bakiztál, muszáj vállalnod. Hátha, válaszol a srác.
Tényleg, nagyon kritizálós levelet küldtél?
Én nem tudom,talán ha viccesen fogja fel ....
kérdés hogy mit írtál az üzibe,jót vagy rosszat
További ajánlott fórumok:
- SOS! Nagy bajban vagyok!
- Kérlek adjatok tanácsot, nagy bajban vagyok!:(
- Barátság extrákban vagyok egy pasival már több,mint egy éve.A pasi szó nélkül eltűnt egy hónapja.Nem válaszol,ha Írok neki.Mi lehet az oka?
- Nagy bajban vagyok! Tudna segiteni valaki?
- Nagy bajban vagyok... Tudtok segíteni?
- Adom alá a lovat, vagy csak barátságos vagyok?