Adom alá a lovat, vagy csak barátságos vagyok? (beszélgetés)
Az a tapasztalatom, hogy aki jeleket akar látni, az jeleket fog látni. Rengeteg pasinak már az is elég, ha nem vagy bunkó vele.
Nekem volt egy haverom a baráti társaságban, akivel inkább kerültem, hogy beszélgetni kelljen, mert annyira nem voltunk egy hullámhosszon. Egyszercsak elém állt azzal a szöveggel, hogy ő teljesen oda van értem, és biztosan én is érzem, hogy mi ketten mennyire egy húron pendülünk, és milyen jókat tudunk beszélgetni. Én meg csak pislogtam, hogy mi van.
Tehát a kérdésre válaszolva. Egyeseknek a barátságos hozzáállás már nyomulásnak számít, de ez nem a te hibád. Nem kell mindenkivel bunkónak lenni, csak azért, nehogy te legyél a hibás ha félreérti. Amúgy ha nem simogattad a karját, nem tettél kétértelmű megjegyzéseket, és nem kerested direkt a lehetőséget, hogy kettesben találkozzatok, valamint nem mondtál neki olyanokat, hogy tetszik, vagy hogy többet akarsz tőle, akkor nem, nem adtad alá a lovat.
Mondjuk nem tudom miért adod más palik alá a lovat mikor van kapcsolatos.
Hat a dugás szamomra nem tartozik bele a baratsag fogalmaba, kinek mi ugyebar.
Ejha! Úgy nyomult, hogy rögtön a szexre tért rá? Egyenesen bele a közepébe! Hát, ő legalább azonnal a lényegre tört, hogy mit is akar tőled. Szexet. Tudja, hogy van párod, neki meg jól jönne egy kis kaland.
Azt, hogy te adtad-e alá a lovat, csak te tudhatod. Én nem.
A barátságosság és a nyomulás között őrült nagy a különbség. De szerintem ezt te is tudod. Miért kérdezed?
Gondolom, valami jelét csak adtad a pasi felé, amiből úgy gondolta, hogy kapható vagy barátságnál többre is.
Eléggé félreértett most egy haverom. Elkezdett nyomulni, hogy sexeljünk és meglepődött, hogy visszautasítottam. Amúgy van párom. Ezt sem vette figyelembe.
Szerinte én adtam alá a lovat és úgy látta akarom.
Szóval mi a különbség szerintetek, ha valaki barátságos vagy nyomulós?
További ajánlott fórumok:
- Mindig feladom a diétát! Ételfüggő vagyok?
- 24 vagyok, de imádom a Kubus ivólevet.
- Változókorban vagyok.Imádom kivánom a párom, a párom is engem, de a csúcs nagyon nehezen vagy nem jön össze .Segítsetek!
- Imádom az új munkámat! Végre úgy érzem, jó helyen vagyok. :)
- Imádom az életem. Hálás vagyok érte. Ugyan nem tudom...
- Nőként imádom az életemet, boldog vagyok, soha nem voltam...