Nagy baj, ha a kutya fülébe víz megy fürdetés közben? (tudásbázis)
:) Az is ari!! A kutyu megy magától már a fürdőszobába, hogy kitöröljem neki kaki után...:) popsitölővel...
Írj majd privit, ha kérdésed van.
Jó éjt!
Az ünnep után ha megérkezik a kis pénzem be is szerzek neki mindent és elviszem kozmetikába is fodrászkodni is...a hasán és a lába hajlataiban elég nagy rasztás csomók vannak neki:( Most már lefekszem köszönöm a tájékoztatást!!!Biztosan eszembe jut még ez az..de ha neked van még valami írd le kérlek mit kell még tudnom róla!!! Köszönöm! jó éjt!
Ezen nem csodálkozok.
Régebben el sem tudtam volna képzelni, hogy így lehet szeretni egy kis állatot. :)
Rendben!! Köszönöm szépen!! Nagyon kedves vagy hogy tájékoztatsz!! Egyébként tényleg lassan ott tartok, hogy vissza sem akarom majd adni :) nagyon megszerettem ilyen kevés idő alatt!!
Biztos jön majd ellenvélemény, de én csak táppárti vagyok, csak azzal etetek.
Egy jó ideje már Pro plan small&mini sensitiv derma tápot kapnak.
Előtte Happy Dog adult minit ettek.
Egy ilyen, prémium minőségű táp mellé semmilyen vitamin nem kell.
De a konzervet inkább hanyagold. Tiszta víz az egész, meg fene tudja mi. Fehérjetartalma 4-7 %. Az semmi.
Ha tudod, szoktasd át a tápra.
Amit hoztak neki kutya eledelt adok neki konzerves..illetve főtt csirke hús. Milyen tápot vegyek neki?? Ez is a bevásárló listámon van...vitamin szükséges? valami fog ápolási cucc??
Akkor nagy valószínűséggel az.
Mivel eteted?
Annyira kedvesek és hálásak! Vissza sem akarod majd adni, meglásd! :)
A barátnőm azt mondta hogy már volt...de elég régóta kint van már külföldön és nem tudom, hogy ott ahol volt eddig a kutyus ott volt e neki...de ha húzza a popsit akkor csak az a prob nem?
Mondták, hogy okos..de hogy ennyire!! :) az első napon volt az ishogy bepisilt aztán van neki szoba pelus..de azt is csak éjszaka használja. egyébként minden alkalommal szól, hogy mennie kell.
A barátnőd mit mondott? Volt már kinyomva a bűzmirigye?
Mindenképp tájékoztatni fogom! Elég sűrűn mosom akezem.. :) a puszilgatást a babámnak tartogatom :)
nem!! Minden kaksi után magától ballag a fürdő szobába és várja hogy még kitöröljem... :) először nem is értettem mit akar... :)
Bár profi a kozmetikusunk, de én, ha szükség lenne rá, orvossal nyomatnám ki, az biztos.
és ne puszilgasd és mindig moss kezet, és a dokidat tájákoztasd az uj lakoról
Akkor esélyes.
Nincs a fenekénél összeragadva a szőr, vagy nem ragadt bele valami?
akkor mégiscsak kozmetikus lesz ebből
Húzza a fenekét a földön...azért kérdeztem...
Igen, vigyázni kell fürdetéskor, hogy ne menjen bele víz, mert fülgyulladást kaphat.
Én táppal etetem, így a bűzmirigyével sosem volt még gond. Ürül magától.
Kozmi nálunk 3000 Ft.
köszönöm. A helyzet az hogy kertben is van elég sokat..és hempergőzik és játszik a fűben és felugrál minden hova. Sokat van ölben is és gyerek is van a házban. Mivel én is kismama vagyok így nem szeretnék egy koszos kutyust. A gazdája hetente fürdette és nem akarom azt hogy elszokjon a folyamattól..mert ha vissza kerül...észre vezik sztem..tényleg rendesen gondját akarom viselni ahogy a gazdija tette!
Pöttöm,az éves szuri a kötelező veszettség elleni volt.
Nekem törpe uszkárom van - szintén kényes fajta.
Vettem popsikendőt,olyat amit a babáknak is szoktak én minden séta után végig csutakokom a kicsikémet.
Persze csikis a talpa és kapkodja, de mivel ő is lakásban van tartva, ha tetszik ha nem, a higiénés szabályok rá is vonatkoznak.
Meglátod úgy megszereted, vissza sem akarod majd adni szeptemberben! :)
Amíg nincs gond a bűzmirigyével nem szabad kinyomatni, mert utána majd mindig kell. Ha gond lesz vele látni fogod, mert vakarja, húzza a fenekét a földön stb.
A kozmetikus nagy átlagban 3 ezer forint. Ettől lehet pár száz forintos eltérés, de általában ennyi szokott lenni.
Szia! Nekem is mini yorkim van, az egész kutyus alig van 2 kg, sőt nincs is annyi. De én nem fürdetem kéthetente, hanem havonta 1x és negyedévente viszem kozmetikába, ahol szépen lenyírják a szőrt a füléről és belülről meg a körmeit levágják stb. Szerintem ne fürdesd ilyes sűrűn. Amúgy, ha víz ment a fülébe nem lesz semmi baja, töröld ki kicsit, de tényleg ki is rázza majd ő.
Milyen árban vannak ezek a dolgok?? Na meg a kozmetika is kb? A bűzmirigyével állat orvos vagy kozmetika? Nálunk egyben van a kettő...egy helyen??
Köszönöm köszönöm köszönöm!! Igen más dolgot nem is akartam venni! féregtelenítése volt már. A gazdája mondta és valami éves szurit is kapott már.
További ajánlott fórumok: