Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mustáros rakott csirkemell recept

Mustáros rakott csirkemell recept

A Mustáros rakott csirkemell hozzávalói:
70-80 dkg csirkemell
20 dkg bacon
15 dkg gépsonka
20 dkg trappista sajt
mustár

bors
kakukkfű
oregano
majoranna


A Mustáros rakott csirkemell elkészítési módja:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, mindkét oldalát befűszerezzük és megkenjük bőségesen mustárral. Egy jénai tálat kibélelünk baconnel, erre kerül egy réteg gépsonka, majd egy sor fűszeres mustáros csirkemell. A húst megszórjuk egy ujjnyi reszelt sajttal. A sajtra újra egy réteg bacon kerül, és így tovább, amíg elfogynak a hozzávalók. Végül előmelegített sütőben közepes hőfokon, letakarva, kb. 45-50 percig sütjük. A legvégén levesszük a fedőt és a sajtot picit megpirítjuk. Rizzsel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A mustáros rakott csirkemell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook