Munkavállalás hajón! Milyen tapasztalatod, információd van? (beszélgetés)
Van munkahelyem, értékesítő vagyok, nem panaszkodhatok!
Bizonyos idő után szerintem érdemes váltani, ezért gondolkodtam a hajós munkákban. Utazás, új emberek, más munkakör és talán még jobb fizetés :)
Te dolgoztál hajón?
hat megeri-e?
attol fugg, mit csinalsz itthon...
ha nagyon semmit, munkanekuli vagy, akkor siman megeri!!
A néni gondozását vállaltad?
Miből áll a feladatod? Megéri kint lenni? Azt megkérdezhetem, melyik országban vagy?
Fiatal? Hát... 28. De talán még beleférek a szűrőjükbe.
Azért keresni nyilván jobban keresnek, mint mostanság lehet itthon...
Tényleg nem sok! Bár ez is függ attól, hogy ki milyen területen dolgozik a hajón. Tud-e jattot kapni.
Én itt néztem meg a fizetéseket:
Te is szeretnél esetleg kimenni hajóra?
Nem megérte, hanem muszáj volt egyszerüen, mert nem tudott máshova elhelyezkedni.
Sokat panaszkodott, hogy akkor volt egy szabad perce egyedül amikor végre magára tudta zárni a fürdőajtót. Amikor legutóljára haza jött ennek 1,5 éve akkor bő 1,5 hónapig egyszerüen ki se tudott menni a házból, max a wc-re és egyszerüen nem tudta elviselni magakörül az embereket.Srapás munka, persze mindig akadnak pro és kontra esetek. Minden hajó más és más természetesen.
Köszönöm, amit írtál! Első sorban nem google-ből nyert információkat szeretnék, hanem olyanok véleményét, akik már dolgoztak hajón, vagy ismerősük dolgozott és tud mondani tapasztalatokat!
Azért még egyszer köszönöm az infód! :)
Felkeltette érdeklődésemet a hajón végezhető munka!
Érdekelne, hogy melyek azok a munkakörök, amiben érdemes lehet gondolkodnom, ami anyagilag is megéri!
Továbbá milyen feltétele van annak, hogy pl. egy óceánjárón dolgozhassak?
Szívesen veszek minden tapasztalatot, információt! Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Hoxán való tartózkodásod során milyen témában fejlődtél a legtöbbet, az itt olvasott információk, itt folytatott beszélgetések alapján?
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat
- Van-e titoktartási kötelezettsége a főnöknek a beosztottal szemben, ha az megoszt vele valamilyen bizalmas információt?
- Munkaviszony megszüntetése a munkavállaló részéről-milyen jogi következményekkel jár?
- Milyen információkkal szolgálnál egy olyan embernek, aki tegyük fel a múltból jött? (20 évvel ezelőtt)
- Kombucha teáról tudtok információt adni? Használta-e már valaki? Milyen eredményei voltak?