Van-e titoktartási kötelezettsége a főnöknek a beosztottal szemben, ha az megoszt vele valamilyen bizalmas információt? (tudásbázis)
:)))
Ez egy más világ....
Itt az van, hogy fosnak a majd-tól. .)
Mert én nem táncolok úgy, ahogy mások fütyülnek:)
Nekem vannak elképzeléseim, elveim és nem tudok olyanokat megtennim amivel nem tudok azonosulni...
Elkeserítő. :/
Néha sírni tudnék. Pfff! :S
és a néma meg elmondja a süketnek, hogy a vak látta futni a bénát!
Ebből milyen pletyka lehetne...
Igen, jól kell tudni helyezkedni....
Az én főnökömet én tanítottam és tőlem kérdezget:)
Most azt szeretnéd, ha a vak vezesse a világtalant?
Gondolod, hogy a főnököd is Hoxázik?
Főnök!???? :)))
Az enyém lassan tőlem kér elnézést, hogy mit nem csinál meg.....
Én nem haragszom, de néha hangoztatom, hogy mindenki nézzen magába...
Van, akinek nem való hatalom. :/
De jól kell tudni helyezkedni. :S
Én sem értem, hogy mire keresel törvényszerűséget...
Szerintem törvényszerű manapság, hogy a kollégák a többiek hátamögött a saját fényezésük céljából a főnökkel pusmognak. És szerintem trvényszerű lenne az ilyen "jó indulatú" kollégákat fenéken billenteni és meneszteni a cégtől.
És igen úgy, hogy a főnök igen is mondja meg mindenki előtt, hogy az illető miért lett kirúgva....
És ha a főnök nem képes meglépni ezt, akkor törvényszerűnek tartanám azt, hogy rögtön ítélő munkaügyi bíróság tegye ezt meg.
Az is törvényszerű lenne, ha a főnök a saját tapasztalatai alapján döntene dolgokról és nem várná el, hogy legyen néhány jól értesült.
Ha csinálja, de nem csinálhatja, és ez téged bosszant, mi változik?
Feljelented?
Szerintem mindez csak az illeto fonok joindulatan mulik. Nincs szabaly vagy torveny, ami ezzel foglalkozna.
Maximum ha elkotyogott valamit, amivel neked art, esetleg feljelentheted utolag becsuletsertesert...
Ma már a levéltitok sem létezők. :/
Hahó!
Ez a 21. sz.!
További ajánlott fórumok:
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mik a jogai és a kötelezettségei egy haszonélvezőnek?
- Mi van akkor, ha a közvetlen férfi főnököd nem érti a sokadik nemet sem? Te mit csinálnál, mint nő és beosztott?
- Egy kis tanácsra lenne szükségem. Főnök beosztott kapcsolat, mi a véleményetek az alábbi szituról?
- Van titoktartási kötelezettség a közigazgatásban?