Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Munkatárssal randizás. De nem jöttünk össze. Hogyan tovább? (beszélgetés)
Mi értelme az ilyennek ? Az ex nem véletlenül lett ex...
Fuuu, de utalom, amikor a szulunapomon, nevnapomon, karacsonykor es szilveszterkor elokerulnek a multbol az exek. (Jellemzoen azok, akik egyedul vagy parkapcsolati valsagban vannak)
Már pár hete nem beszéltünk mert másik műszakba került. De tegnap volt a szülinapja és írtam neki aztán elég sokat leveleztünk.
ha nem jottetek ossze akkor megis mire varsz?hisz egyertelmu a dolog!
Akivel randiztam napok óta nem ír. Múltkor is én írtam neki munkával kapcsolatba. De magától már nem keres engem.
Tudom. Úgy értettem hogy magával ragadta ennyire. Nekem meg egyiket sem sikerült
Igen csak jó lett volna pasit találni
Nem birtokolni való tárgyak hanem élő személyek.
Egy randi nem a világ, nyugodtan lehet tovább dolgozni. Egy munkahelyen a munka az elsődleges és a másodlagos is.
Jól van ez így.
Majd mindketten megtaláljátok a magatokhoz valót.
Csak mi randiztunk meg meg akart csókolni
Mert ők ennyi idő után is boldog párkapcsolatba élnek és az a nő ennyire meg fogta a pasit. Én meg képtelen vagyok rá. Még a másikat sem
Már nem ír. Múltkor is én írtam neki. De bent váltunk pár szót
Teljességgel lényegtelen a kérdés szempontjából.
Ha a pasi az elmaradt csók miatt nem akar több randit, akkor kap csókot máshol, könnyebben.
Nem hogy örült volna, hogy ralelt egy érintetlen rózsaszálra, és kereste volna benne az egyéb örömöt is, nem csak a testiségét, és bátorítgatta volna a csók felé szép finoman :)
Ez nem jelent semmit, tudod?
Én is beszélek minden másnap a kollégámmal telefonon, messengeren pedig minden nap. Ő sem gondol semmire, én sem, sőt, a férjem se..
Nem muszáj, persze! De más pánikba esni, és más nemet mondani.
Nem muszáj az első randin csókolózni.
Ha ezért nem akar több randit, mert elmaradt a csók, akkor jobban jártál így.
Nyugodtan haverkodj csak vele, de jobb, ha "adakozóbb" nőt keres :)
Már nagyon régen nem gondoltam arra aki után leskelődtem. De ma megnéztem a barátnője adatlapját és együtt vannak még mindig. Már a nő sem dolgozik itt. 2 órát sírtam
Neki biztos bejöttem pár hete mert ki is mondta meg elhívott randira. És csókot is akart.
De már nem akar engem úgy. Hanem csak néha beszélgetünk meg hülyéskedünk
Khm.
Szerintem nem a padival van baj.
Miért jönnél be neki barátnőként, ha a csók elől szó szerint elrohansz?
ingyen muffot egy pasi sem hagy ki...
További ajánlott fórumok: Miért olyan nehéz munkatársakat (alkalmazottat) találni? Tetszik egy munkatársam, de nem lenne szabad, a kora... Több mint fél éve viszonyom van egy munkatársammal és nem... Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb) A munkatársnőim cikiznek, mert akkor is kiöltözök, ha egyszerű hétköznap van... Hogyan szólhatnék nekik vissza valami találót? Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?