Munkanélküli(álláskeresési )ellátáson vagyok. Az ellátást hétköznapokra, vagy hétvégére és ünnepnapokra is kapom? (tudásbázis)
Nem tudom, tudod minden nap változik a törvény és egyben a pénz minősége és értéke. Ez olyan mint a benzin egyszer emelik egyszer csökkentik az árát, gondolom itt is ez megyen. Meg, hogy áprilisban dolgoztál négy kemény napot lehet az emelt a segélyhez, tehát lehet, hogy ők arra valamilyen támogatást kapnak rá, ha te dolgozol kis könyvvel és így te is lehet e miatt többet kapol.
Én ilyet még nem kaptam csak ismerősöm, munkanélküli segélyt.
minden napra jár a munkanélküli beleértve hétvége és munkaszüneti napokra is
igen ha alkalmi könyvvel dolgozol akkor hosszabb ideig kapod meg az ellátást csak azokra a napokra amikor nem dolgoztál
Konkrétan,áprilisbn( 30 napos) dolgoztam kékkönyvvel 4 napot.
Májusban (31napos)nem dolgoztam . Több pénzt kaptam áprilisra,mint májusra.
Ez,hogy lehet?
További ajánlott fórumok:
- Házi sütemények hétköznapra, vasárnapra, vendégfogadásra, ünnepekre
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Mennyi most a munkanélküli segély, azaz álláskeresési járadék összege?
- Diplomás munkanélküliség, álláskeresés 2012-ben-segítsünk egymásnak!
- Ha munkanélküli vagyok, álláskeresési támogatást kapok, fizetnem kell-e az orvosi ellátásért, ha megbetegszem, vagy műtétre lesz szükség?
- Pályakezdő álláskereső vagyok. 4 és fél hónapos munkaviszonnyal nem vagyok jogosult munkanélküli segélyre. Másra sem?