Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Munkanélküli(álláskeresési )ellátáson vagyok. Az ellátást hétköznapokra, vagy hétvégére és ünnepnapokra is kapom? fórum

Munkanélküli(álláskeresési )ellátáson vagyok. Az ellátást hétköznapokra, vagy hétvégére és ünnepnapokra is kapom? (tudásbázis)

9. 9255ecf410 (válaszként erre: 8. - Bóbita01)
2009. jún. 8. 18:56

Nem tudom, tudod minden nap változik a törvény és egyben a pénz minősége és értéke. Ez olyan mint a benzin egyszer emelik egyszer csökkentik az árát, gondolom itt is ez megyen. Meg, hogy áprilisban dolgoztál négy kemény napot lehet az emelt a segélyhez, tehát lehet, hogy ők arra valamilyen támogatást kapnak rá, ha te dolgozol kis könyvvel és így te is lehet e miatt többet kapol.

Én ilyet még nem kaptam csak ismerősöm, munkanélküli segélyt.

8. bóbita01 (válaszként erre: 7. - 9255ecf410)
2009. jún. 8. 18:04
Akkor,hogy lehet az,hogy áprilira több pénzt kaptam mint májusra?
2009. jún. 8. 17:09

minden napra jár a munkanélküli beleértve hétvége és munkaszüneti napokra is

igen ha alkalmi könyvvel dolgozol akkor hosszabb ideig kapod meg az ellátást csak azokra a napokra amikor nem dolgoztál

2009. jún. 8. 16:24

Konkrétan,áprilisbn( 30 napos) dolgoztam kékkönyvvel 4 napot.

Májusban (31napos)nem dolgoztam . Több pénzt kaptam áprilisra,mint májusra.

Ez,hogy lehet?

2009. jún. 8. 16:19
Akkor ha jól értem :áprilisra 30,májusra 31 X a napi összeg? És lejön annyi nap havonta,mennyit dolgoztam kék kiskönyvvel? Annyi nappal tovább kapom ahány napot dolgozok kék kiskönyvvel?
2009. jún. 8. 16:01
márminthogy minden napra, függetlenül hogy az munkanap, munkaszüneti nap vagy egyéb
2009. jún. 8. 16:01
igen
2. SF
2009. jún. 8. 15:49
Én annyi napra kaptam, ahány nap volt a hónapban, vagyis igen, hétvégére is jár.
2009. jún. 8. 15:46
Munkanélküli(álláskeresési )ellátáson vagyok.Az ellátást hétköznapokra,vagy hétvégére és ünnepnapokra is kapom?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook