Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok
Szolnokon most hozta a postás
Sziasztok!
Szerintetek lesz ma munkanélküli? Nekem a postás hozza majd, csak azért kérdezem mert 10.pont vasárnap. Köszönöm a válaszokat. További szép napot.
Akkor hol marad hogy 10-ig mindenkinek meg kell kapni?
Azért ez vicc... Többen írták és jogos, ha nekem van saram, azonnal elő vesznek. Fordítva az állam megteheti...
Sziasztok Szabolcs Megyében hordja már a postás? tud valaki valamit. Ma mondjuk már volt itt és csak egy levelet hozott.
Nem voltam ithol.
Komárom megye megjött :)
Viszont azt nem értem mikortól számolják,amikor bejelentetted onnan vagy amelyik nap megszűnt a munkaviszony?
Sziasztok,a párom október 22. Regisztrálta magát álláskeresőire papírokat is kapott és kis könyvet amibe pecsetelni kell majd.
Szerintetek ebben a hónapban kap akkor már ő is pénzt?
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?