Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
És miért is kell éhezned? A mi kis városunkban varrodát akart nyitni egy komoly cég, de lemondott róla, mert nem lett volna elegendő dolgozója. Épül a szomszéd városban egy bevásárlóközpont, és úgy látják, többségében kölcsönzött munkaerővel nyitnak ki a boltok, mert a környéken nincs elég munkára jelentkező.
Mozgásszervi problémám miatt nem tudok elvégezni bizonyos házimunkákat. Ezért kerestem segítőt. Hónapokban telt, mire találtam valakit, aki időnként hajlandó eljönni. A kert rendbentartásához is kellene segítség sokunknak, de nem találunk. Pedig megfizetnénk rendesen.
Szóval nem szájalni, és főként nem éhezni kell, hanem dolgozni! Mert van munka!
Egyszer egy liba itt már a másik fórumon majd lekapta a fejemet, mert bátorkodtam megérdeklődni, hogy: Miért kell az ápolási díj érkezését egymástól kérdezgetni? Nincs ez benne valamilyen vonatkozó jogszabályban vagy a díj megítéléséről szóló határozatban? Merthogy ez lenne a kulturált eljárás az állam részéről. Ahelyett, hogy értelmesen válaszolt volna a nőszemély, őrjöngött egy sort velem, hogy mit kérdezgetek, ha rám nem vonatkozik. Remélem, a nyomorultnak ettől jobb lett! :(
Na, ez után a bevezető után: beírtam a Google-keresőbe, hogy „munkanélküli járadék utalása 2025” és voltak találatok álláskeresési járadékra és munkanélküli segélyre vonatkozóan is. Érdemes lenne megnézni ezeket.
Mert ha azt írják, hogy az álláskeresési járadékot havonta egy alkalommal utalják, a tárgyhót követő hónap 10-ig, akkor ez egyértelmű. A bankoknál nem ülhet le a pénz napokig!
Nekem sajnos még nem
Raiffeisen bankos vagyok
Még semmi....
Baranya....
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?