Munkajog házi (beszélgetős fórum)
6. f569b84274
2010. okt. 8. 13:26
Sziasztok!
Vki segíteni versenytilalmi megállapodást írni? nem tudom hogyan kell,sose írtam még ,ez a feladat :/
5. verem (válaszként erre: 4. - Sunshine24)
2010. szept. 11. 18:41
Azt mondta a tanárúr, hogy 10 olyan eset van, amikor hátrányosan lehet a munkaszerződést változtatnia munkavállaló számára, úgy, hogy az nem ütközik az Mt-vel. Ebből kell 2-3-at kiválasztani. A probléma az, hogy én egyet sem találtam idáig.
4. sunshine24
2010. szept. 10. 22:22
Jogeset vagy Mt.-ből példa kell?
3. 388b941089 (válaszként erre: 1. - Verem)
2010. szept. 10. 20:32
konkrét jogeseteket kért?
2. Titánia83
2010. szept. 10. 19:56
Én ismerem a Munkajogot. :D De most fogalmam sincs ilyen esetekről. Ha valami eszembejut írok. :)
1. verem
2010. szept. 10. 19:48
Sziasztok!
Olyan fórumozók segítségét kérném, akik ismerik a Munkajogot. A munkajog tanárunk olyan házit adott fel, hogy keressünk olyan eseteket, amikor el lehet térni a Munka tv-től, még úgy is, hogyha ez a munkavállaló számára hátrányos.
Valamint olyan eseteket, amikor a munkaszerződés érvényét veszti, mert mind a munkavállaló, mind a munkaadó valamilyen tényben tévedett.
Légyszives írjatok ilyen eseteket, hogyha tudtok.
Mindenkinek előre is köszönöm a segítséget.
További ajánlott fórumok:
- Van köztetek olyan, aki munkaügyi jogász, vagy munkajogi kérdésekben esetleg segíteni tudna?
- Közigazgatásban jártas, munkajoggal kapcsolatban jogászt keresek
- Kapja valaki a munkabérét magyarországi munkavégzésért euróban? Mennyire törvényes ez? Nincs köztetek munkajogász?
- Kismama és munkajog
- Köztisztviselői munkajogban jártas embert keresek! Tud valaki segíteni?
- Ismer valaki jó munkajogászt (jelenleg ikergyesen vagyok)?