Müller pelenkával kapcslatban kérdezném, használ/t-e valaki, és mi a tapasztalata? (beszélgetés)
5. Kozi Ani
2010. jún. 29. 15:38
szia!
Én azt használok már 1 éve,szerintem jó.Vastagabb a pampersnél,nem folyik ki a sok pisi se és olcsó.Müller puder,fürdető is jó a popsi krém kicsit hig szerintem,de a táskába utazó szettnek szupi mert könnyű használni a kocsiba a szűk helyen.
4. e14ebbbf07
2009. máj. 23. 20:37
Én hosszú ideje csak ezt használom, nekem bevált. Illetve Balázsnak bevált. :)
Nem folyik ki belőle ki a cucc, out, tudom ez nálatok lényegi kérdés. Bár ahogy olvaslak, nyulad tuti ebből is kiügyeskedné a termést. A popsitörlőjét is használom, semmi panasz nem lehet rá,vastag. Az olajos törlőkendője viszont finoman szólva szar.
3. fecbb24fe2
2009. máj. 18. 16:08
engem is érdekelne
2. naildi81
2008. szept. 18. 20:01
gondoltam, hogy kipróbálom.
1. naildi81
2008. szept. 18. 20:00
Müller pelenkával kapcslatban kérdezném, használ/t-e valaki, és mi a tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Elsősorban nőket kérdezném: Rosszul esne nektek, ha a párotok elmenne nélkületek bulizni?
- Van itt valaki, aki kicsit is ért a nőgyógyászathoz? Nagyon meg kellene kérdeznem valamit!
- Csináltunk egy terhességi tesztet. Tapasztaltabbak véleményét kérdezném az eredményről ami ezen a képen látszik...
- Minden, ami a mosható pelenkával kapcsolatos
- Egy gyermek mennyi szemetet termel az eldobható pelenkával, amig szobatiszta nem lesz?
- Szemüvegesektől kérdezném:látják a keretet is állandóan, vagy az "eltűnik" egy idő után?