Műkörömről hogyan távolítható el az elszíneződés? (tudásbázis kérdés)
Hát lakkos témában sajnos nem sok tanácsot tudok adni, kb fél éve nem volt a kezemben. Akkor is csak azért, hogy elpakoljam, sztem végleg.
Ugyan úgy nem igazán tudod, hisz mi sok díszt beépítünk, a csillámot is. De gondolom tudod úgy csinálni hogy lakkba szórod pl, és utána még kensz rá egy réteget. Mondjuk két nap alatt az is lejön. Ez a gond a lakkal sajnos, hogy állandóan kenni kell. :( Mióta van színes zselé, porci, és akrilfesték, én nem lakkoztam.
Tényleg nagyon szépek a munkáid!
Én nem szeretnék műkörmöt, mert szerencsére a sajátomat meg tudom növeszteni amekkorára szeretném. Saját körmöt is lehet hasonlóképpen díszíteni, házilag ezt hogyan oldhatnám meg. Milyen anyagok kellenének. Kis tégelyekben díszeket , köveket , csillámot találtam, de a sima körömlakkal ráteszem és kész?? Ha tudsz léci adj pár tanácsot.
De szeretnék én is hegyes körmöt:)
Csak sajnos még a miniatűr eredeti körmömmel is sebet okoztam a babám arcocskáján:((
hűűű gyönyörűek a munkáid Murila!
Mióta csinálod?
Szia!
Köszi! Zselés van:((( Akkor így csinálom
Szia!
A fényzselét fogja be a festék. A felületét le kell csiszolni, és újra rákenni a fényzselét, vagy fénylakkot.
Amúgy, a polírozott porcelánt nem fogja meg a festék.
Sziasztok!
Hajfestés után hajat mostam. Vettem fel kesztyűt, de befolyt alá a festékes lé, és nagyon csúnya lett néhány körmöm felszíne. Francia műkörmöm van, de a fehér része is teljesen elszineződött. Leszedésen kívül valahogy eltávolítható az elszíneződés?
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Hogyan távolítható el a penész a szódásüvegből?
- A sötét lakktól elszineződött köröm hogyan lesz újra fehér?
- Vízforralóban a fűtőszálra lerakódott vízkövet hogyan távolíthatom el a legegyszerűbben, anélkül, hogy vegyszert kellene beleöntenem?
- Üveg felületről hogyan távolítható el a vízkő?
- Megfogta a nyelvem a Listerine, hogyan távolíthatom el a foltot?
- Hogyan távolíthatom el a lehető legkíméletesebben a gél lakkot a körmömről?