Műköröm eltávolítás (beszélgetős fórum)
jézusom...
már ott elakadtam, hogy kéthetes köröm levegősödik.
az eszközök leírásánál sokkot kaptam.
de szerencse, hogy beolajoztad a végén a körmödet, semmit nem ért!
Modelleket keresek gyakorlásra!
Ha karácsonyra szép körmöket szeretnél akkor kérlek. Írj:szekkri76@freemail.hu
Szia!
A műkörmösöm nagyon jó anyagokkal és ő maga is jól dolgozik!!
Tudok mutatni képet,hogy a körmöm,hogy néz ki. Most 1 hónapos és nem semmi,hogy lenő, barátnőm meg csak néz,mert ő kb. 5 hetenként jár töltetni.
Lehet én vagyok a kivétel akinek ilyen!!
Köszönöm a válaszodat :)
Hát nem tudom, hogy milyen körmösöd van, de ha normálisan meg van csinálva, én még olyannal nem találkoztam, akinek 2 hetente kellett töltetni. Sőt, még 4-5 hetesen sem kéne, hogy csúnya legyen, csak a lenövésnek kellene látszania, de annak sem vészesen.
amúgy ha leszedeted, annyi idő alatt jön helyre, amíg lenő.
Sziasztok!
Ti milyen időközönként járok töltetni?
Mert nekem olyan gyorsan nő a körmöm, hogy úgy döntöttem leszedetem,mert szinte 2 hetente járhatnék,hogy szép legyen,de az anyagilag nagyon drága,így inkább lesedetem. Azért sajnálom,mert nagyon szép,de lenöve pedig csúnya.
Ha valaki már levetette meg tudná ondani kb. mennyi idő múlva jön helyre?
Szia. :)
Jövőhéten visszamegyek a körmöshöz és megkérdezem tőle, hogy mi legyen őszerinte. :) bár mondom anyagilag nem túl jó, de majd meglátjuk. :)
Köszönöm. :)
Köszönöm :)
Nincs hát, a körmösök sem ezekből a körmökből élnek, hanem a normál hétköznapi viseletből. A vendégek 90% azt kér, és a 10%-nál meg kiéljük a kreativitásunkat. :) amúgy egy sima francia körömnél nincs nagyobb művészet, én azt mondom. azt tudnak a legkevesebben szépen csinálni.
Ok, majd szólj!
Ez gyönyörű munka. :) Máson nagyon tetszik, és remekműnek tartom, magamon nem tudnám elviselni. :D De szerintem ezzel nincs gond. :)
És mennyi időközönként csinálod, vagy töltöd?
Most értünk haza, igyekszem egy óra múlva képet csinálni. :)
köszönöm a sok jó tanácsot, aztán este jelentkezem. :)
lehet, hogy fogok néha felrakatni, bár nem nagyon való háziasszonynak. :D
biztos. :D bár értenék hozzá, most van életemben másodszor műkörmöm. :) ezt hívják tippesnek? :) és akkor ez a fajta tartós? és szerinted még nyugodtan maradhat akár egy hétig? fessek rá?
jujj, mennyi kérdés. :)
ugyanez az enyém is, a díszítés annyi szintén a gyűrűsujjon, hogy miután felrakta a fehér körmöt, utána csillámot kent rá, és miután a porcelánt is rákente, utána még egy két fehér mintát festett rá. nekem nagyon bejön, egyszerű és szép. :)
az enyém kb. 50-55 perc alatt lett kész.
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás
- Tetoválás eltávolítás
- Végeztek valakinek altatásban bölcsességfog eltávolítást?
- Hogyan tudom a monitorra köpött (véletlenül) kakaós kalácsot eltávolítani?
- Hogyan lehet eltávolítani a penészesedést a mosógépből? A mosószeradagoló és a gumis részek a perem alatt csupa penész.
- Hogyan lehet hivatalos úton eltávolíttatni az együttélésre képtelen szomszéd albérlőket?