Műkörmösök! Melyik az a márka, amelyik legjobban megéri az árát? (tudásbázis)
Azért két hétig a legtöbb műkörömnek ki kellene bírnia a takarítást,mosogatást!!!:))
A kertet csak nem azzal kapálod!:)))
Máris csillámpor mániás vagyok!:)))
Sajnos Szegeden lakom és ott,még nem igazán találtam olyan helyet ahol extra olcsók a díszítők!!
Habár a körmösboltban ahova járok ott sem extra drága a csillámpor,meg az ilyesmi!
Persze aki 1500.-forintért házhoz megy annak drága lehet!:)))))
A 2mb az okés anyag, nincs vele semmi gond.
Díszítéshez tényleg teljesen okés az ázsia center amúgy, sokminden van, és jó áron. Nekem rengeteg csillám van onnan.
Köszönöm,nagyon rendes vagy!:))
Én 2mb-t használok mindenből!
Az oktatónk azt javasolta,a tanfolyamon is azt használtuk,és én meg vagyok elégedve vele ezért nem is szeretnék váltani,csak érdekelt!Lehet,hogy később más jó minőségű anyagokat is kipróbálok,de jelenleg még van épp elég sok dolog amire figyelnem kell!!:)))
Persze szerintem a díszítéshez viszont sok minden használható!!
A kezelhetetlen, nem megkötő zselé pl. Vagy olyan allergiás reakció, hogy csak sok kínlódás árán lehet tőle megszabadulni. sárguló, törő anyag (ilyen mondjuk van a márkásaknál is, de itt azért sokkal jellemzőbb).
Porciban jobb a helyzet, ott nehezebb mellényúlni, itt főleg a zselé az, ami nagyon gáz lehet.
Én,még nagyon kezdő vagyok,de úgy döntöttem,soha nem fogok "noném" anyagot használni,főleg építő,és előkészítő anyagokból!
De örülnék,ha elmondanád mik a legjellemzőbb hibáik!:))
Előre is köszönöm!:)
Egyértelmű, de ez nem is volt kérdés.
Majd lefotózom a körmöm, ha nem hiszed :D Bár aki ismer, az tudja, hogy szavahihető vagyok.
Sajnos, el kell, hogy szomorítsalak. Nem a cn a legjobb anyag. Nem rossz, de középkategóriás. Sok legalább ugyan ilyen jó anyag van, mint a cn. Én nem dolgozok cn-el, illetve nagyon kevés cn-es anyagom van, (régebben nekem is csak cn-es anyagaim voltak) mégis most 6 hetes a saját körmöm is, és a vendégeim 4-6 hétre járnak vissza. Nem kell mindent elhinni a reklámoknak. A cn-nek a marketingje verhetetlen, ettől gondolják sokan, hogy az a legjobb.
De amiket anyagokat kicsit előbb felsoroltam, kb pont ugyan olyan jók, csak kevésbé reklámozottak. És van még pár, ami szintén megüti a mércét. Nem mellesleg, a cn-es anyagoktól néhány vendégemnek kijött az allergiája, amikor váltottam másra, eltűnt.
pearl, moyra, perfect, classic, 2mb.
az ázsia centerből én nem vennék mindenféle noname izét, sosem lehet tudni, mibe nyúl bele az ember.
Nem viccből olyan olcsók ott a dolgok. A körmös boltban kapható márkák pedig még drágábbak is az ázsiában, mint a márkaboltban.
Gondolok itt arra, hogy az árához képest jól lehet vele dolgozni, vagy gazdaságos, meg hasonlók.
Előre is köszi a válaszokat!:)
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?
- Miért aggódsz, vagy izgulsz ma a legjobban?
- Nőknek: Mi fog meg a legjobban egy férfin?
- Melyik a legjobb ár/értékű arányú mobiltelefon, amelyik a legjobban alkalmas internetezéshez jelenleg?