Muffin tészta kibírná, ha bekeverés után 1-1, 5 óra múlva sütném ki? (tudásbázis)
9. kisj
2012. jan. 14. 17:25
recept szerint keverés után azonnal a sütőbe kell tenni
8. -Pille
2012. jan. 14. 16:45
Semmi baja nem lesz, ha hűtőbe teszed.
7. youlcsi (válaszként erre: 2. - Woroscsaj)
2012. jan. 14. 15:04
sztem nem bírja ki, lévén a sütőpor azonnal reakcióba lép a folyadékkal.
max a nedves-száraz dolgokat külön-külön összekevered és amikor ott vannak, a vendégek, már csak a 2 adagot kell összeönteni, keverni és mehet a sütőbe.
6. csandi1973
2012. jan. 14. 14:35
Szerintem akkor keverd ki, mikor megérkeztek a vendégekkel, mert addig nagyon folyós lesz a tészta, kisülve pedig tapadós.
Én úgy csinálnám, hogy mindent kimérve előkészítenék, és mikor megérkeztek, 5 perc alatt össze lehet keverni a tésztát.
5. 9b10f3d7ff
2012. jan. 14. 14:30
én beraknám a hűtőbe. :)
4. woroscsaj
2012. jan. 14. 14:17
Köszi,és szerinted berakjam a hűtőbe?
2012. jan. 14. 14:17
semmi baja nem lesz a tésztának....
2. woroscsaj
2012. jan. 14. 14:14
Muffint sütnék,de úgy hogy most bekeverem és kb 1-1,5óra múlva sütném ki,kibírná a tészta?vagy hogy csináljam?később nem tudom bekeverni mert mi hozzuk a vendégeket,de így meg nem szeretném kisütni,az frissen jó.
1. woroscsaj
2012. jan. 14. 14:14
Muffint sütnék.
További ajánlott fórumok:
- Hétvégére keresek egy jó sütit, amibe sok krém van, de kevés tészta. Tudtok segíteni?
- NoCarb tésztáról vélemény?
- Mit szoktatok enni pörkölthöz tészta és kenyér helyett?
- Házi pizza: megkel a tészta, a sütőből kivéve mégis lapos, teljesen száraz. Miért?
- Szerintetek a pizza és a melegszendvics helyettesítheti a meleg ételt (pl főzelék, tésztafélék, pörkölt stb...) a mindennapokban?
- Amikor sütjük a muffint, akkor félig kell a pohárkába tenni a tésztát?