Milyen az MR-vizsgálat? (beszélgetés)
Velem ott is h.lyeség történt 😂
Már véget ért a vizsgálat, de még nem "húzott ki" az asszisztensnő (?) és azt vettem észre, hogy piszkálja a kezemen a körmeimet. Kiszóltam neki, hogy oké, még élek.
Erre ő tök zavartan, hogy jaj nem bírta ki, meg akarta nézni, hogy igaziak-e és mivel igen mit csinálok, hogy eszek hogy ilyen hosszú és egészséges.
Mondtam neki, hogy semmit sem csinálok, boldog eltartott vagyok (akkoriban ez tényleg így volt).
Eléggé elképedt a válaszon😂
Nekem is ilyen vizsgálat készült.
Legszarabb az volt, hogy nem tudtam, odakint mit csinálnak, baromi hosszúnak tűnt. Érthetően megmondták, hogy ne mozogjak, még a szemem sem mertem kinyitni :)
Azóta vagyok klausztrofóbiás!
A 20. percnél bántam meg, hogy nem kértem a kezembe a pánikpumpát.
Soha többé!
Szerencsés vagy. Én majdnem megnyomtam a pánik gombot. Nekem nem adtak fül dugót, akkor még nem tudtam, hogy elvileg kellene hogy adjanak.
Másodjára már addig megse mozdultam míg a kezembe nem adták.
Nem vészes. Igaz én nem vagyok klausztrofóbiás.
A hangja sem durva, én simán tudtam relaxálni benne.
És ne felejts el kérni hozzá fejhallgatót, vagy füldugót.
Roppant idegesítő hangja van.Ott lesz a kezedben a pánik gomb, ha esetleg gond van megnyomod és kiszednek onnan.
Mondjuk nem éppen tágas az a cső.
A légzéssel nincs probléma, külön fújatnak be levegőt az ember arcához. De nekem nincs klausztrofóbiám.
További ajánlott fórumok:
- Nálatok milyen idő van?
- Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel?
- Egy plázacica naplója... azaz milyen egy igazi NŐ... szerinte...
- Otthonszülők - ki segített, milyen tapasztalataitok voltak?
- Te milyen nevet adnál...
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?