Mp5 (beszélgetés)
Nekünk nem kell semmit konvertálni.Rárakni és egyebek a total comm...-el szoktam.
Megnyitom egyik oldalt az mp5(valamelyik meghajtón)a másik részen ahonnan akarok rátenni.Szóközzel kijelölöm és másolás és kész.Vagy ha valami nem kell akkor törlés és kész.Nem is tettem bele a gépbe a cd-jét.
Sziasztok!
Mi csak azért vettünk,mert a 4-es "meghalt"és ha már vettünk akkor erről olvastam hogy ahogy Ádám leírta nem kell a konvertálás.Az előzőnél nekünk nem ment.Sajna az a legrosszabb,hogy bíztunk benne,hogy másik cég.Viszont a beszállító ugyanaz.
Szia!
Az mp4 és mp5 között az alapvető különbség, hogy a 5 bármilyen fájlformátumot lejétszik, nem csak mp4-et. Így nem kell konvertálni az egyes filmeket, amiket áttöltenél rá. Szóval egyszerűbb a használata.
Az ára kb. 11e forintól kezdődik:
Ha a lányodnak van egy mp4 lejátszója, jól működik és szereti is, akkor nem biztos, hogy érdemes venni neki egy mp5-öt.
Jelzi is,hogy tölt ,megpróbálom majd holnap tenni rá.
Azért ha van valami jó ötleted rá szívesen fogadom
Az elsőt megfogadom és rá is teszem.
A másodikra gondoltam én is rá,csak nem lehet valahogy összehozni?
1. Lehet, hogy teljesen le van merítve. Próbáld feltölteni teljesen, és utána kapcsold be. Talán az segít.
2. Szerintem a tárhelyet nem egybe érzékeli, tehát nem 6 gigának, hanem 4+2 gigának. A filmet kell valahogy kettévágnod, hogy ráférjen.
Ezek csak tippek, lehet, hogy hülyeségeket mondok. :-)
nem tudom,de azt írta,teljesen le kell meríteni,de nem megy mert bekapcsolni sem lehet.Viszont ha a számítógépre teszem elindul amikor le veszem egy ideig megy és kikapcsol,de visszakapcsolni nem lehet.Ez az egyik
A másik,hogyan tudok nagyobb filmet rámásolni.4 gigás,de a film 4 feletti(nem sokkal)Hiába tettem bele a plusz 2 gigát,de nem fér rá