Most tulajdonképpen mit is szabad, illetve nem szabad Horvátországba kivinni? Mindenhol mást írnak róla::((( (tudásbázis)
10. Ekidli
2008. júl. 1. 20:26
Nekem most jöttek haza ismerősömék, ők vittek magukkal kaját, de nem szóltak semmit. Mást viszont visszafordítottak, de elment egy másik átkelőhelyhez, ahol simán átengedték. Úgyhogy szerintem ez még csak valami "hangulatfüggő" dolog. Én tavaly voltam Horváto-ban, és szerintem minden sokkal drágább, mint itthon, így idén is kicsempésszük az ételt.:D
9. lehoagi
2008. júl. 1. 20:23
Holnapután indulunk...igazából nem is hallottam róla, hogy vmit nem lehet...gondolom a hús, akkor nyers húsról beszélünk, nem!?! mert most csinálnék fasirtokat, sült húst...tavaly még semmi ilyesmi nem volt. EWgyébként az árak kb. vlóban megegyeznek, bár az ásványviz, dinnye és más gyümik irreálisan drágák...egyetek itthon, már megfiezthető!!! mindenkinek jó nyaralást, jó időt!
8. ec63a7fc29
2008. júl. 1. 20:05
Aktuális élményeket leírnátok?
7. Dóri38
2008. jún. 30. 14:46
Sziasztok! mi most jöttünk haza Horvát o. ból. A határon semmit nem néztek, sokmindent vittünk ki. Viszont szerintem felesleges volt, mert szinte minden annyiba került a boltokban mint itthol, mondjuk egy Hélikerben.Kevés dolog volt ami drágább volt.Viszont a hátunk közepén jön ki a paprikás szalámi, mert mivel azt vittünk, így végig azt ettük...:)
6. 831ad879a7
2008. jún. 30. 14:33
Sziasztok!
Ez engem is érdekelne! és ezen kívül még az, milyen árak vannak horvátországba? Hús, szalámi, zöldségek, ilyenekre gondolok. Van valakinek tapasztalata?
5. 7934d1ac97
2008. jún. 29. 22:01
Ma a rádióba azt mondták hogy gyümölcsöt se, de ha az úton szeretnénk barackot, almát enni szomjoltónak, éhségcsillapítónak vagy csak úgy akkor azt se szabad bevinni? Vagy csak talán rekesznyi mennyiséget nem?
4. lizabella
2008. jún. 29. 17:48
Barátaink ma jöttek haza,nem néztek semmit.Szabad vinni mindent.
3. Tegan
2008. jún. 29. 17:26
Szia!
Tesómék jövő hónap közepén fognak kimenni Horvátba és ők úgy tudják h. húst, tejterméket nem szabad, meg ilyet ,h. aranyrúd( gondolom nem erre gondoltál) viszont ásványvíz, konzerveket lehet vinni.
2. Pocok:)
2008. jún. 29. 17:23
Naa ez engem is érdekelne!!!
1. f4fff01065
2008. jún. 29. 17:21
Tudnátok abban segíteni, hogy most tulajdonképpen mit is szabad, illetve nem szabad Horvátországba kivinni? Mindenhol mást írnak róla::(((
További ajánlott fórumok:
- A modern kori házasságnak tulajdonképp mi a funkciója?
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- Ha anyósod egyetlen kicsi fia a férjed és mindenhol megpróbál keresztbetenni neked mit csinálnál?
- Csak hogy megnézze az orvos a fogam, 1 hónapot kellett várni, kb. 2 perc volt. Ez mindenhol így megy?
- Az ember tulajdonképpen egy állat
- Mondanátok nekem városokat Németországban, illetve Horvátországban?