Most kiakadtam becsületesen (beszélgetés)
Csak az egyikkel van gond,de nagy...
Csütörtök óta csinálja a hepajt,már most kíváncsi vagyok,hogy holnap mi lesz!
A kedves anyuka ma reggel elkezdte keverni a kakit és belerángatott egy másik anyukát is a sztoriba.Csak azt nem vette észre hogy ottvan és hallja.Ő meg elkapta!
Lett is cirkusz!
Ez nem normális....
:D
Igen valami hasonló!
És ha nem fogadja be a számlát, ki kell fizetned az áfát és legfeljebb felszámolási eljárásban vagy FMH útján érvényesítheted a követelésedet.
Vagy....
Ha már úgyis számítottál rá, tőlem megkapod: MEDVEANYÁÁÁÁÁMMMMMMM !!!!!
:)
Szerintem oltári hülyeség, hogy hétfőig ezen akarsz kattogni, és jól megmondani neki. Ne szállj le a szintjére, de a legközelebbi alkalommal mosolyogva és kedvesen nyújtsd be neki a számlát, vegye meg amit a gyereke tönkretett.
Nem a gyerekek barátságáról van szó,hanem arról hogy az én pénztárcámmal szórakozik a kicsi lánya az oviban és egy szót sem szóltam,de most az én lányom véletlenül "kárt" csinált,csak félig,amit egy csepp ragasztó megold,azért az anyuka a gyerekemet ócsárolja!
Nem érdekel a gyerekek barátsága,ötpercenként változik,de egy felnőtt jöjjön oda ha velem van baja,ne a gyerekemet ócsárolja!!
Ez a fórum (és még van egy pár szerencsére) nagyon jó arra, hogy kiadd magadból mindazt a mérget, dühöt, stb. amit nem éri meg máshol kiadni, mert csak tovább bonyolítaná az életedet!
Alaposan "mondogass neki oda" itt, maximálisan igazat adunk neked, és utána minden oké! Oké? :))
További ajánlott fórumok:
- Különös módon népszerűsítették a szoptatást. Mi a véleményetek erről, mert én kiakadtam rajta?
- Aki becsületes az hü.....? -kinek mi erről a véleménye
- Lomini?!?! Ki hiszi el? Teljesen kiakadtam a műsoron.
- Megéri becsületesnek lenni?
- Dajkamese, avagy becsületérdemrend a világ összes anyukájának
- Észre vettem egy barnás foltot a fogamon teljesen kiakadtam.. Gáz ha így megyek fogorvoshoz?