Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg? (tudásbázis kérdés)
Szia
Én tudnám ajánlani nektek
Dr Bokor Attilát ő Endometriozis kutató
Végez laparoszkopos műtéteket is
Ugyan nagyon nehéz elerni de ő a leg jobb a szakmában
Sok orvos van aki ezel foglalkozik de ha véletlenül
1 kis valami is bent marad akkor fölösleges volt műteni
Mert Visza jon és azonal nem lesz olyan erős fájdalom menstruacio allat de ahogy egyre tobb helyen lesze a nyálkahártya ugy erősödik a fájdalom is !!'
Bátran írjatok engem június elején műtétek
És olyan fakdalmaim vannak hogy el ajulok nem tudok mozdulni olyan érzés mint ha ideg becsipodés lene nagy górcsőkel hányás. Roszul lét ez a betegseg nem gyógyítható !!!! Sajnos de műtét segítségével lehet rajta segíteni és ha szerencsénk van nem jon Visza !!!
Halvax László - Pécs
Engem ő műtött. Minden nap bejött hozzám. Nem kért semmit. Nyilván adtam. Nekem összenövéseim voltak, ezeket kellett oldani, de tragédia voltam odabent.
Köszi szépen.Nekem már 2 gyerkőcöm van,mind a kettő nagyon könnyen fogant,spontán.Csenge 12,Zétény 5 éves.Egy évvel ezelőttig semmi bajom nem volt,azóta viszont csőstől jön.De úgy ahogy mondod,ezt is meg kell oldani!
Mégegyszer köszi.
Ha nem hagyod, nem:)) Nem ijeszteni szerettelek volna, hanem biztatni! A gyógyszeres része tényleg rossz, de nem törvényszerű, hogy nálad is az legyen - ez egyéni érzékenységtől függ! Amikor megtudtam, hogy mi a bajom, totál bepánikoltam, sírógörcseim voltak, pedig nem vagyok érzékeny típus, de aztán megnyugtattak a dokik, hogy ez nem halálos kór:), és van még remény a gyerekre. Az eredmény most ott szuszog a másik szobában.
Szóval: ki lehet bírni, de nem lesz leányálom. A műtét nem gázos, két pici lyuk, meg egy a köldöködnél, de ott gyárilag is van:)), és hamr gyógyul!
Viszont maximálisan igazad van, hogy ki akarod vizsgáltatni magad a szurik előtt! Ez igen komoly gyógyszer, nehogy már csak úgy beadják hasraütésre.
Meg a másik: a gyógyszert csak akkor írhatják fel, ha szövettanid van, hogy endometriózist találtak benned!!
Szóval akkor irány Pest:)
Egyet értek az 5-ös hozzászólóval, teljesen igaza van! Ez többszöri, több napos kórházi kezeléssel (a műtét kezelés előtt és után a kontroll), meg a folyamatos havi gyógyszerezés is kifáraszt (maga a gyógyszer is, nem hogy az a sok utazás...).
Természetesen megírom: diagnosztának dr. Labossa Gusztávot ajánlanám, de engem dr. Koppán Miklós és dr. Varga Tamás is műtött.
De tényleg valami közelebbit kellene keresned...
Én azt ajánlanám minél közelebb keress dokit, nem lesz az olyan könnyű eljárni emiatt még közelben sem.Sajnos elég sokminden kell majd akár.
Én Pesten tudok a SOTE II.-n ha érdekel.
Szia!
Melyik városban keresel? Pécsett tudok néhányat (én már túl vagyok a diagnosztizáláson, a kezelésen, és azóta egy terhességen is:))))) )
a legjobb: Dr.Lintner Ferenc, Szent János kórház
engem is ő műtött, csak nem endometriózissal, hanem méhösszenövéssel, tökéletes munkát csinált, aztán nála szültem 2 hete. :-)
További ajánlott fórumok:
- Preimplantációs Genetikai Diagnosztika (PGD)
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Nektek hogy derült ki az Endometriosis? Mindenképpen műtét legyen?
- Van itt olyan anyuka, akinek valamilyen szív rendellenességgel született a babája és esetleg ez nem azonnal derült ki?
- Hová forduljunk, ha egy esetleges Prader-Willi-szindrómás beteget diagnosztizáltatni szeretnénk? Bármilyen info, internetes fórum érdekel!