Most akkor mit szeretne tőlem? (beszélgetés)
Az a helyzet,nem pasi vagyok.
Nő ő is én is.
De most is folyamatosan ír,meséli a napját.
Tehát lemész kutyába? Azt mondja ül, te ülsz, ha füttyent, hogy jöhetsz, te rohansz? Így fogsz magadból lábtörlőt csinálni már az elején.
Átrakott a barátzónába, megmondta, nem pasiként kellesz, hanem barátként. Mi nem világos ezen?
Nekem is van olyan ismerősöm innen, akivel elég gyakran beszélgetek a massengeren, egyszer sem találkoztunk. De mi soha nem is szerettünk volna egymástól semmit. Mindkettőnknek jó ez ahogy van, persze, ha összefutunk egyszer azt sem fogjuk bánni.
De ha én kapcsolatot szeretnék valakivel, amit a partnerem határozottan elutasít, később nem foglalkoznék vele.
Kérdeztem,hogy szeretne-e még találkozni akkor?
Azt írta nem hiszi.
Viszont ír mindennap..
Ezt neki kellene szerintem elmondanod. Mi sajnos nem tudunk a másik fejével gondolkodni.
Igazad van, mert ha kapcsolat céljából valakivel ismerkedni kezdek, de már az első lépésekkor összekapok vele, nem forszírozom tovább a dolgot.
Igaz ennyi idő után, azt sem ajánlom fel, hogy legyünk csak barátok, hanem más irányba megyek tovább.
Elég magabiztosnak tűnt amikor elutasította a felvetésem.
Így ráhagyom inkább.Ha felveti örülnék,ha nem elfogadom.
Volt egy randim és jól is éreztük magunkat.Majd messebgeren kicsit összekaptunk.
Majd írta,hogy elment a kedve az ismerkedéstől.Viszont barátnak szeretne megtartani.
Ugyan úgy ír,kérdez,kérdéseket tesz fel.Ha nem akar csak barátságot,minek beszél velem mindennap?
Mit gondoltok?
További ajánlott fórumok:
- Te is Fogyni szeretnél?Akkor gyere és olvadjunk együtt!
- Fogyni szeretnél? Akkor vacsorára sült kolbász és füstölt szalonna lesz.
- Akkor ha most szeretnék lakáshitelt felvenni ráfáztam a gazdasági káosz miatt?
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz
- Ha kétéves intenzív érettségin vagyok és abbahagynám most (2. évben vagyok) és később folytatni szeretném, akkor azért már fizetni kellene?
- Ha szeretnék feladni egy olyan hirdetést amiben azt szeretném, hogy avon termékeket rendeljenek tőlem, akkor hogyan fogalmaznátok meg?