Most akkor elrontottam, oda az egész munkámnak? (tudásbázis)
Kb az átlag hőmérséklet nappal 7-9-12 fok között alakul.
Éjszaka: 4-7 fok.
Ha nincsenek fagyok, vagy nagy hideg, akkor még kikelhet.
De elvileg magasabb hőmérséklet ideálisabb, hogy nem álljon be a folyamat a hideg éjszaka miatt(nagyon kihűl a föld).
50-50%
Azért szokták a vetési időt, (hónapokat) ráírni, mert az adott hónap levegő hőmérséklete, de főleg a talaj!! hőmérséklete szükséges ahhoz, hogy szépen kikeljen. És persze, ahogyan itt írják, a talaj nedvessége is szükséges hozzá.
Ez a február már kb. olyan hőmérsékletű, mint régebben a Sándor-nap körüli. Én bízom benne, hogy nem lesz gond. Ha felétek nem lesz eső, akkor esetenként egy kis permetező öntözéssel (locsoló kannából) adj neki egy kis vizet.
Ha mégsem lesz a kelés tökéletes, később még lehet pótvetést csinálni a foltokba.
Sziasztok!
Vettem egy 1 kg kiszerelésű Gardena fűmagot, mivel van egy kis hely ahová beszeretném ültetni fűvel.
Február 16 án tereprendezést követően elszórtam, jól lehengereltem, majd jól megöntöztem. 5 napja vetetem el. Viszont ma utána néztem a neten, azt írják hogy a tavaszi fűvetést Március, április, májusba kell végezni. Én viszont februárba végeztem el. Na most ki fog kelni teljesen? Ha igen mikor? Sajnos a dobozon nem volt ráírva mikor kell vetni. Most oda az egész munkámnak?
További ajánlott fórumok:
- Az egészségügyi járulékot akkor is rendezni kell visszamenőleg, ha ez év január 2.-tól már van bejelentett munkahelyem?
- Az egészségtelen mivoltát leszámítva, miért tiltja a legtöbb fogyókúra a light kólát? Hisz nem hízlal, akkor...?:)
- Ha egészségesen élsz akkor kisebb az esélye annak, hogy szenvedve fogsz meghalni?
- Ha visszafizetjük egyben az egész felvett hitelösszeget, akkor is ugyanannyit kell visszafizetnünk?
- Akkor most lesz egésznapos iskola vagy nem?
- Ha 4 hónapig 1300 kcal alatt eszek, egészségesen, napi sporttal, akkor mennyit fogyhatok? (167 cm, 80 kg)