Mosolytervezés. Próbálta már valaki? (beszélgetés)
Köszi Remoni! Utánaolvastam a neten és én is a direkt héjas megoldás felé tendálódom! Jövő héten megyek is a fogorvoshoz és meglátjuk mit mond.
Egy szebb mosolyért nem veretném ki a saját egészséges fogaimat, meglátjuk ezekkel a héjakkal mit lehet kihozni belőlük.
Ha jól tudom kétféleképpen lehet gyökérkezelt fogat fehéríteni, de a hagyományos rendelői plazmafényes fogfehérítés nem jó.
Az egyiknél kicserélik a tömést és olyan anyaggal átitatott bélést raknak a fogba, ami belülről fogja fehéríteni. Ennek a hatása kb egy évig tart. A másik a porcelénhéj, vagy direkthéj. Jóval drágább eljárás, gyakorlatilag kívülről ragasztanak a fogadra egy "borítást". Nagyjából örök élet, de addig biztos ott marad, amíg a fogad is és egyátalán nem látszik rajta, hogy mű, hiszen nem az.
Esetleg koronát szoktak még rá rakni, ez a legolcsóbb, viszont ettől elképzelhető, hogy lilás lesz az íny és közelről látszik is, hogy nem oda való.
Ha nagyon fontos, akkor a direkt héjat javasolnám.
Klasszikus mosolytervezést (szoftverrel, fényképpel, stb.) ezért nem csinálnak, azt komplett fogsorátalakításnál érdemes csak.
aha, teát, és álmos is vagyok. :))
de tényleg.
Ha valaki nagyon észre akarja venni, az észreveszi, felismeri, hogy az nem az "igazi mosolyod". Viszont sajnos az nem úgy megy, hogy majd te kiválasztod, hogy milyen "mosolyt" szeretnél, ugyanis sok mindennek passzolnia kell.
Fogínyhez, a többi fogadhoz, stb...
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel?
- Próbálta már valaki a flabélos edzőgépet? Flabélos test vibrációs edzőgép tapasztalatok.
- JenFe fogyókúrás tapasz- próbálta már valaki?
- Expressz Diéta (5 napra való instant étel) - Próbálta már valaki?
- Próbálta már valaki Norbi kickbox tornáját? Mennyi idő után látszott eredmény?
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?