Mosógépet szeretnénk venni a közeljövőben. Ki melyiket ajánlja? (tudásbázis)
Nem is értem, hogy lehet ez vitatéma vagy egyáltalán kérdés a mai rohanó világban?!
Felnőtt emberek, felnőtt méretű ruhák, munkaruhák, törölközők, ágyneműk, plédek, cipők, függönyök, stb. ha meg majd jön a gyerek(ek) főleg.
Az após is mindent kézzel csinál? Semmi kézi szerszáma gépi eszköze ami könnyíti az életét, a munkáját?
Ilyen alapon tv-sem kell, mert régen sem volt:)
Külön fürdőszobátok van? Én bizony magasról tojnék apósra és megvenném a gépet. Könyörgöm, 2018 van! Még mosogatógépet is vennék! AZ is gazdaságos, elmosogat 15-17 liter vízzel.
Én bizony beleállnék ebbe a konflitusba, simán!
És akkor mi van ha kényelmesen akartok élni?!
Naná, hogy úgy akartok, ki akar magának plusz fáradtságot, nehézséget?!
Agyrém az ilyen hozzáállás.
Jó hát ne halljon róla, te meg vedd meg.
Azért mert 40-50-60 éve úgy volt még nem azt jelenti, hogy most is úgy a jó. Sőt!
Valószínűleg após szerint luxus az automata.
Anyuék falujában pl. nincs csatornázás, ott a vizet ki kell hordani :/ Műanyag lavórokban öblített, nem kádban. Persze lehet használni a lefolyót, de a szennyvízszippantás ára 16 ezer HUF.
Azért városon nincs ennyi a csatornadíj...
Csínár hűtőszekrényem is ment 20+ évig, még működött mikor lecseréltük mert, hogy hamar lefagyott és már sokat fogyasztott.
A régiek még tették a dolguk évtizedekig.
Miért apóstól teszed függővé?? Nem engedi, hogy a több órás mosás-kádban áztatás-áztatás-áztatás- külön centrifugálás helyett 10 perc alatt megoldj egy mosást bepakolással-teregetéssel együtt?
Nem értem, hogy bírod, hogy így moss.
Mi még a nyaralóba is vettünk automatát, mert a pólót még kilötyböli az ember, de a nadrágágynemű-törülköző-függöny stb. azért mégsem egyszerűek.
Ráadásul ugye az automata víztakarékos. Míg a keverőtárcsaás a sok kádban öblítéssel kicsit sem
A whirlpool-ok 3 évre vannak tervezve. Anyósomnál konkrétan kiégett A garancia lejárta után 1 hónappal.
Mi MIele-t vettünk használtan szakembertől, aki azzal foglalkozik, hogy külföldről hoz be használt gépeket, felújítja őket. Jellemzően még garanciát is szoktak adni rájuk. 10 éves volt a gép, mikor vettük 8 évvel ezelőtt. 8éve nyúzom, napi szinten 1-2 adag ruhát mosok vele. 45.000,- volt ésm ég mindig tökéletes.
További ajánlott fórumok:
- Babát szeretnénk 2011-re
- Babát szeretnénk 2010-re
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- Második babát szeretnénk! Ötleteket várok, hogy lány legyen...
- Melyiket érdemesebb venni: mosógépet és külön szárítógépet vagy pedig egybe a kettőt mosó- és szárítógépet?
- Candy előltőltős mosógépet szeretnénk venni van valakinek ilyen?