Morzsalepény recept



4 tojás
fél csomag vaníliacukor
15 dkg cukor
2 szelet reszelt csokoládé
5 evőkanál leszitált zsemlemorzsa
fél csomag sütőpor
A Morzsalepény elkészítési módja:
4 tojás sárgáját fél csomag vaníliacukorral és 15 dkg cukorral habosra keverünk, majd hozzáadunk 2 szelet reszelt csokoládét, 5 evőkanál zsemlemorzsát, fél csomag sütőport és végül a 4 tojás kemény habját. Sütőpapírral kibélelt tepsiben sütjük. Sütés után kockára vágva kettőt-kettőt málna vagy barackízzel összeragasztunk, s tálaláskor vaníliás cukorral bőven behintjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Rochlitz Szilveszterné 2., 2018. nov. 20. 12:45
A morzsalepény elkészítési módja és hozzávalói.