Mondod a gyermekednek, hogy "szerelmem"? (beszélgetés)
Nem még azóta sem,nem is fogom soha neki! :)
Majd inkább neki! ;)
Különben sem hiszek a "valódi" szerelemben... :-))
Ezt meghagyom nektek...:))
szamomra az joval taszitobb ennel,ha egy testverpart latok fenykepen ugy,hogy egymast pusziljak szajon.nna ezt ,nem ertem meg miert engedik a szulok.
mi sokszor hivjuk szerelmem-neka Kisfiunkat,mert imadjuk O az eletunk ertelme,a szerelmunk gyumolcse.Kis kozos szerelmunk:)
Bármi lehet:)
Dehát akkor ez elég sok más nőre igaz.
Én nem, persze ezer más csilingelő névvel illetem, de ezt nem szoktam. A nagymamától viszont hallottam, hogy így hívja az unokáját.
Nekem semmi bajom vele, csak nem.
Pont hogy inkább manapság van ez túldimenzionálva, az okos pszichológusok mindent mindenbe belemagyaráznak, na meg sok a pedofil és aberrált, és az ember már lassan nem meri kifejezni a szeretetét, nehogy véletlenül félreértsék...
A régi magyar nyelvben sokkal tágabb értelemben használták a "szerelem" szót, a gyerekre is, "én szerelmetes virágom, csillagom", sőt "szerelmes cimborám", stb.
Érdekes, nekem valahogy ez nem jön a számra, Maximum a csillagom, azt szoktam mondani, csillagom, virágom :)
De a szerelmem és az egyetlenem a férjem. Furcsa lenne ezt másnak mondani.
Én is sokakat ismerek, sokféléket. De nem is kell öt forintot adnom egyikükért sem, nekem csak emberért kell tűzbe tenni a kezem és az a saját férjem.
Ebből az aspektusból más nem érint.
"De egy biztos, ha a gyermekem vagy ferjem kozott barmi okbol valasztanom kellene, ha mas nem is, de a felelossegtudat arra vezetne, hogy a gyermekemet valasszam. "
Sok férfi egyébként pont emiatt nem akar gyereket.
Kellene, kellene... ez igaz, az általános gyakorlat mégsem ezt mutatja. Tényleg minden tiszteletem a "normális" férfiaké, akik valóban méltóak a bizalomra, ám a legtöbbjük nem ilyen, még akkor sem, ha a feleségük azt gondolja róla.
Sok férfival dolgoztam együtt, sokat ismerek egyéb helyről - 5 forintot nem adnék egyikükért sem.
Tudom, hogy nem te idézted.
Nézd, egy család alapja ez kellene, hogy legyen. A szülők közötti olyan erős kötelék, ami mindent bír. Én nem tudom másképpen elképzelni.
Egypt: én ezt érzem a férjem iránt és ő is irántam, ez már nem változik. A gyerekeimet is hasonló erősséggel, de természetesen más minőségben szeretem.
További ajánlott fórumok:
- Hogy hívják a gyermekedet/gyermekeidet?
- 3 gyermeked közül 6 hónapos a legkisebb. Kiderül, hogy várandós vagy, 4-5 hetes. Vállalnád?
- Mit tennél ha az anyósod kijelentené, hogy neki köszönheted hogy van gyermeked...
- Mit tennél, ha gyermekedről a szalagavatón derülne ki, hogy nincsenek barátai az osztályban?
- Mit tehetsz, ha megtudod, hogy felnött gyermeked füvezik?
- Te hogyan szereted a gyermeked?