Mogyorós habcsók recept

4 db tojás fehérje
20 dkg darált mogyoró
20 dkg cukor
1 marék zsemlemorzsa
A Mogyorós habcsók elkészítési módja:
A tojások fehérjét elkeverjük a cukorral, hozzáadjuk a darált mogyorót, végül a zsemlemorzsát. Sütőpapírral bélelt tepsibe habzsákkal kb. 3 cm-es golyókat nyomunk. Közepesen meleg sütőben megsütjük.
A tojás fehérjét nem kell felverni, csak össze kell keverni a hozzávalókkal. Nagyon egyszerű, nagyon gyors, nagyon finom és sokáig eláll. A mogyorót lehet dióval, vagy mandulával helyettesíteni.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Magdi8, 2008. szept. 3. 22:36
A mogyorós habcsók elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.