Modernebb jól becézhető és jól csengő fiú-lány neveket kérnék :) (beszélgetés)
Olyan sok szép, régi magyar név van, nem is értem miért nem választotok azok közül. Mire felnőnek a mai kisgyerekek, azok lesznek az igazán kuriózumnak számítók.
Erzsébet, Katalin, Mária, Magdolna, Ilona,
János, Zoltán, Tibor, Mihály...
Nem tudom mi a fenének kell a külföldi neveket sztárolni.
Armandó, Amira, Preston, Rómeo, Dzsenifer és hasonlók?
Hát nem tudom, kinek a pap, kinek a papné?
Elisabeth: Liza, Lizi, Becci, Eli
Alexa: Lexi
marietta- marie,
laura- lauri
alexander- alex- xander-
Saját nevemet ajánlanám, bár nekem nem tetszik - Daniella. Kicsi koromban Daninak, Dininek becéztek, de ez idiótán hangzik. Viszont lehet Ella, Danica, Dana.
Gyöngyvér - Gyöngyi, Gyöngyöcske
Cecília - Cili
Emília - Lia, Milli, Emi
Noémi - Nojci, Nono, Nomi
Jolán - Lola, Loló
Aurélia - Rella, Relli, Lia
Zsombor - Zsombi, Zsoma
Tamás - Tomi
László - Laci
András - Andris
Roland - Roli
Aurél - Réli
Léna (Lini),
Botond (Boti)
nekem a lánynevek közül a Zenóbia tetszik, a becézése miatt: Zina
van még egy pár kedvenc: Sára, Fanni,Lili és a legújabb kedvenc: Hanni (szerintem alig van pár belőle az országban.
Tamara = Tara,Tami
Tamás= Tomi, Tami
A kislányom Tamara(Tara) a fiam Tamás ( Tomi,Tomcsi)
Lara
David
imadom ezt a ket nevet :)
Orulok,hogy felvidultal... nem szeretem atallitani a gepet,mert kiakad... :-((( Ezert an... De a jolant felejtsd el... :-)))))
Na ezen en mulatok... hi hi hi...
talÁN JolÁN??? netÁN más? :)))))
bocsi, csak viccelek, ez most olyan jól jött(a gonoszkodás, tök szar kedvem van, de most felvidultam a saját hülyeségemen, bocsi..:)
szóval an, vagy án-re végződőeket keresel? (mert a Tulipán és a Borostyán is án-re végződik, nem an-re...
En is kernek egy kis segitseget...
an-nal vegzodo lanynevet tudtok meg a Tulipan es a Borostyanon kivul???
Lánynevek:
Szilvia - Via, Sziszi, Szilvi, Sziszó
Laura
Csenge
Mercédesz - Merci
A fiam Armandó Dylen. A lányom Amira Zoé.
Ha lesz még egy babám akkor, ha fiú akkor a neve: Noel Noá lesz.
A lány névbe még nem vagyok biztos.
De még tetszik : Botond, Zsombor, Romeó, Preston, Mia, Leila, Maja, Kamilla, Jázmin, Amarilla, Ármin meg még sorolhatnám.
Zorka, Adél
Zoltán, Márton
nálunk ezek vannak: Gréta, Kristóf, Martin, tesóméknál: Száva, Lőrinc, Hajna
ezek mind majdnem olyanok, amik viszonylag ritkák, és ha akarom becézem, ha nem akkor nem(mi nem becézzük őket illetve teljesen más becenevük van, a nevüktől függetlenek.
ha 4.babánk kislány lesz, ő Emma lesz, ha fiú még nem tudom...(mondjuk nekünk kötött a vezetéknév miatt, hogy mi adható, van egy csomó, ami önmagában tetszik, nekünk mégsem megy a vezetéknévhez, ezt is nézzétek névválasztáskor, ez a legfontosabb, hogy a vezetéknév mellett szép csengése legyen, ne legyen fura mellé az adott név..)
Ádám,Tamás, Gergő,Dávid
Krisztina,Ágnes,Gabriella,Dóra,Noémi
az én lányom Ninetta.olasz név,magyarul Anna.De nekem még nagyon tetszik a Molli,Ariella,Míra,Mirella,Mirtill,Roxána.
Fiaim:Benjámin és Alex,de tetszenek még:Bertold,Márk,Martin,Krisztofer,Patrik.