Hány éves kortól nincs fiú-lány ellentét? (beszélgetés)
Köszi!
Tanár nénivel, amúgy nincs gond, fiam az egyik kedvence, gondolom nem véletlenül kapta tőle ezt a becenevet.🙄🤔😁
Ebben a korban még teljesen normális, ha esetleg azt mondja, hülyék a lányok.
Védd meg a fiadat és ne engedd, hogy mindenféle jelzőket - pláne ilyet - aggasson rá egy ostoba tanárnő! Mi az, hogy " nőgyűlölő" egy másodikos kisgyerek? Felháboritó baromságot mond a tanárnő.
Gondolom a nyafka, visitozó lányoknak meg mindent megenged.
Ne hagyd, hogy beskatulyázza a fiadat, állj ki érte, mert rajtsd kivül senki sem fog. Csak rád számíthat.
😊😊😉😉
Remélem hogy mihamarabb kinövi. Mondjuk tanár néni ezzel a becenévvel rátesz egy lapáttal. 😂
Rossz példa nemigen, nagypapája, apujája is illedelmesen viselkedik a nőkkel.
De nem tudom. Egyszer talán elmondja 😁
Nem normàlis,hogy ilyen megnyilvànulàsa van a lànyokkal szemben.Szerintem is valamilyen rossz pèldàt làthatott,vagy valami volt ami ezt kivàltotta belőle.
Èn soha nem tapasztaltam ilyesmit,mèg annò sem mikor èn voltam gyerek..
Amikor felfedeztem h a fiúk és lányok között a "különbség" a lábuk között van.
Pl. az én esetemben ezt nehezen lehet meghatározni, mert én 15-év alatt fejeztem be a 8-általánost. Bizonyítványom van 5-első, és 3-második osztályról.
Én kiskoromban nem utáltam a fiúkat, ők sem engem, a fimnak sem volt a lányokkal soha semmi baja, csak azért mert lányok.
Nem azt akarom irni, hogy kifejezetten szerettük a másneműeket, de ellentétről szó sem volt.
Hallottam fiu lány ellentétről, inkább csak női lapokban, de személyesen nem ismertem ilyeneket.
Ezt az ellentétet soha nem érzékeltem.
Lányom van, de a fiúkkal jobban kijön mint a lányokkal. Sőt! Fiúkkal buszozik suliba oda-vissza. Pl egy hetedikes fiúval az én harmadikos lányom szinte a legjobb barátok.
Ez azért is jó mert bármi van a nagyok megvédik.
Ezt a gyermek nem magától találta ki, hanem valamilyen mintát követ, valakitől ezt hallotta.
Alapvetően a gyermekek kicsi korukban úgy viselkednek ahogyan azt tanítják nekik.
Ha azt mondjuk nekik, hogy a kislányokkal kedvesnek kell lenni, szépen kell beszélni, akkor azt úgy is fogják tenni.
Mikor növik ki a gyerekek a nemek közötti ellentétet? És mikor kezdődik el, hogy már nem "ellenségként" tekintenek egymásra? Tudom hogy minden gyermek más, de úgy általában?
Az én fiam az osztályban a 'nőgyűlölő' , ezt a tanár néni aggatta rá. De egyenlőre úgy látom, joggal. Nála még minden lány "hülye".
Nálatok hogy volt? Volt egyáltalában ilyen?
További ajánlott fórumok:
- Irj ellentét párokat!
- Írj egy szót, és a szónak az ellentétét. Pl: kicsi/nagy, szép/csúnya
- Lerágott csont, avagy a fiú-lány barátság
- Mikortól lehet igazán egedni a gyereket fiúzni? Vagy nincs is beleszólásunk a dologba?
- Hány éves kórtól vinnéd el gyermeked fogorvoshoz és/vagy szemészhez, ha nincs probléma, csak úgy szűrésre?
- Ha idén júniusban érettségiztem és még nincs munkám, mikortól kell fizetnem a TB-m?