Mobilról letiltás (beszélgetés)
Elvesztettem a fonalat, melyik végén vagy a sztorinak? :o))
Aki küldi az sms-t, nem látja, hogy mi a sorsa, tőle kimegy. Nagyon régóta tudják a telefonok a kézbesítési jelenetés funkciót. Tehát ha beállítod, látod, hogy mikor nyitja ki. Ha zárva látod a borítékot, az jelentheti azt, hogy megkapta, de nem nyitotta ki, de azt is, hogy nem is kapta meg.
Be lehet állítani az üzenet érvényességi idejét, a leghosszab egy hét - emlékeim szerint. Ha ez idő alatt nem jön vissza, hogy megkapta, akkor kapsz egy üzenetet, hogy sikertelen a küldés.
Az" érintősek " magasak nekem,az enyém sima.
A világ legegyszerűbb telefonja. De imádom!:))
Nem tudom, az én telefonom alap érintő képernyős valami, ha valakit beraktam tiltó listába, pl-ul " ismeretlen " hívásokat, mert ha már hív ne rejtett számról tegye, nem hallok semmi pittyegést, csak azt látom, h volt egy nem fogadott hívásom.
Az SMS-t azt nem tudom, véleményem szerint azt nem tudod letiltani...
De azt akkor csak látom, hogy " Sikeresen elküldte " , vagy valamit visszajelez,hogy pl. sikertelen.
Akkor próba! Köszi
Nincs erre általános szabály, volt olyan androidos telefonom, amelyikre ha letiltott embertől jött hívás, egyet csörrent, és láttam a híváslistában, sms bejött.
Iphone 5-ösön nincs nyoma a próbálkozásnak, ő pedig azt hallja, hogy egy pittyenés után dobja a vonalat. A 4-esen még nem volt ilyen funkció, úgyhogy ez csak azon múlhat, hogy a készülék, amit éppen használsz, tudja-e?
Nem kapja meg az sms-t, így el sem tudja olvasni.
A hívás sem megy át.