Mivel tüntethetem el a kisfiamnak a százasboltban vásárolt műanyag ivósüveg/kulacs erős műa. szagát? (tudásbázis kérdés)
Éppen most láttam egy videot ahol óvatosságra nintenek az ásványvizes flakonokkal, mert az emberi szervezetre káros anyagok emitálódnak a műanyagból a flakon tartalába..
Azt hiszem a videonak az volt a cime: Tudtad, hogy mérgezik a magyarokat?
Ha érezni a "műanyag" szagát - ne használjátok a flakont....
Köszönöm a tippeket. Az ecetet próbáltam, nem használt :-(
és nekem is beötlött, hogy lehet nem kellene a gyereknek adni...
De, tudjátok megörültem, hogy találtam ilyen kupakú üveget, mert a kisfiam ilyen üdítősüvegekből iszik, nem fogadja el a poharat (pedig már bőven ideje lenne), és csak a 100-as boltban találtam ilyet.
Bele nem szagoltam, pedig azt kellett volna.
Örültem, hogy kaptam. 700 Ft-ért vettem, szóval nem volt a legolcsóbb, viszont a CE jelzés nincs rajta.
azért a műanyagokkal vigyázz, mert ha nem megbízható forrásból származik, akkor mindenféle vegyi anyagok mosódhatnak ki belőle:(
ha még szaga is van, én inkább nem használnám a helyedben, főleg nem gyereken.
További ajánlott fórumok:
- Mivel tüntethetőek el a terhességi csíkok?
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- Hová tudok fordulni, hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- Segítsetek! Hogyan segíthetnék a kisfiamnak megszokni az ovit?!
- 5 éves kisfiamnak ki akarják venni az orrmanduláját.Ha van tapasztalatotok kérlek segítsetek.Picit izgulok, hogy jól döntünk e, ha engedjük!