Mivel tudnám feldobni magam? (beszélgetés)
Köszönöm szépen a válaszokat. Valóban nem mozgok sokat, munka után hazamegyek, főzés család stb, ninc már energián sportolni, de mint írtam, alkatommal nincs is problémám.
Kaja : nem főzök kimondottan egészségesen, nem törekszem az egészéges ételekre, de az egészségtelen, zsiros húsos fűszeres édes ételeket ösztönösem kerülöm.
Lehet túl sok koffeint viszel be a szervezetedbe naponta.
Ugyanis van olyan mellékhatása, hogy szorongást, levertséget okoz, ha túl adagolják.
Én is vissza vettem a napi 3-4 kávéből és enyhültek a tűneteim.
Az alvási szokásodon kéne változtatni. Mi okozza a rossz alvást?
Az étrendedbe is sok nyers zöldséget (salátaként) reggelire/ebédre fogyasztani. Rengeteg energiát ad, de kevés kalóriát.
A kávé magától fog csökkenni, ha nem leszel fáradt - és kevésbé édeset fogyassz.
És ahogyan írta már valaki egy labor nem árt, mert lehet valamilyen vitaminhiányod is.
Egy pohár márkával.
50-es, nem beteges nő vagyok, ülőmunkát végzek, Vérnyomásom rendben, nem iszom, nem cigizek. Naponta 3-4 nescafét iszok, és legfeljebb egy energia italt, túlsúlyos sem vagyok.
Rosszul alszom, és egész délelőtt fáradt,álmos gyenge vagyok, csak délután kezd az erőm visszajönni.
Mivel tudnám feldobni magam ?
További ajánlott fórumok:
- Rengeteg a savam mivel tudnám savtalanitani a szervezetemet??
- Mivel tudnám kidudorodó gyomromat kisebbiteni?
- Segítég! A szép gyepemet feltúrta a vakond!!!! Mivel tudnám végleg eltávolítani?
- Nagyon leégtem, tiszta piros vagyok, mivel tudnám eltűntetni?
- Párkapcsolatot feldobni.. Hogyan? Mivel? Ki hogy csinálja?
- Mivel lehetne feldobni egy általános iskolai bankettet?